Πως θα μεταμφιέζονταν οι αγαπημένοι σου YouTubers αν ήμασταν COVID free;

Διάσημοι YouTubers αποκαλύπτουν τους φόβους που είχαν ως παιδιά

Κρατήστε σημειώσεις για του χρόνου!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Άτιμο 2020 τέτοια εποχή πέρυσι οι δρόμοι της Αθήνας γέμιζαν με άτομα που είχαν ντυθεί σκελετοί, σούπερ ήρωες, ζόμπι, δράκουλες. Δυστυχώς φέτος δεν θα μπορέσουμε να μεταμφιεστούμε και να πάμε να παρτάρουμε. Αν πηγαίναμε όμως, τι θα ντυνόμασταν;
Λόγω όσων ζούμε, η Niki Moustaka και η Katerina Konstantinidou προτείνουν να ντυθούμε COVID-19! Σύμφωνα με τη Niki «δεν υπάρχει κάτι περισσότερο τρομακτικό τη φετινή χρονιά» και συμφωνούμε απόλυτα. Στο ίδιο creative mood, o King Othonas θα γινόταν ο “King of Halloween”, με κορώνα από pumpkin, έντονο βάψιμο στα μάτια, κατακόκκινη μπέρτα ενώ θα κρατούσε ένα ποτήρι σε σχήμα κολοκύθας για να τσουγκρίζει με τους κοινούς θνητούς.
Ο Eponimos Alkoolikos από την άλλη σκεφτόταν να ντυθεί σαν την queen, Ελένη Φουρέϊρα ή ένας απλός εξωγήινος. Σε κλασικό μοτίβο θα έπαιζαν και οι 2girls1map, με τη Λήδα να επιλέγει μια μάγισσα ενώ η Ελπίδα θα ντυνόταν “νεκρή νύφη”. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν τους αρέσουν τα κοστούμια, όπως ο Ntelos TV GREECE που δεν θα ντυνόταν τίποτα.
Μπορεί να μην βγείτε για clubbing, αλλά μπορείτε να ντυθείτε ότι σας έρθει στο μυαλό και να απολαύσετε την πιο spooky «Halloween Week» στο MAD Viral, αποκλειστικά στη Cosmote TV, θέση 602!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *