Πως θα αντιμετωπίσουν οι Λιάγκας-Σκορδά την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή την Δευτέρα;

Η πρώτη φορά που οι δύο μονομάχοι θα κοντραριστούν θα είναι την Δευτέρα και όπως είναι λογικό, τα επιτελεία τους ετοιμάζονται για την μετωπική σύγκρουση. Μία πρεμιέρα, φυσικά έχει το πλεονέκτημα του καινούργιου, αλλά στον ΑΝΤ1 έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν αυτές τις δυσκολίες, όπως αποδείχθηκε και πέρυσι.

Έτσι, λοιπόν , απέναντι στον Μάρκο Σεφερλή και τον καλεσμένο του, Χρήστο Χολίδη, ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά, θα αντιπαραθέσουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν και η περυσινή του απόπειρα στην τηλεόραση, στέφθηκε από παταγώδη αποτυχία, ο ηθοποιός εξακολουθεί και έχει ενδιαφέρον, ειδικά λίγο μετά τις δηλώσεις του -πριν μερικές ημέρες- πως “δεν θα έπαιζα σε σήριαλ με μόλις 800 ευρώ αμοιβή το επεισόδιο”.

Στο MEGA υπάρχει αναστάτωση, καθώς μετά την δεύτερη αποχώρηση από την εκπομπή, υπάρχει και ο αναβρασμός λόγω των αλλαγών στον ενημερωτικό τομέα, όπου ο Νίκος Στραβελάκης θα πάρει την θέση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου και η Όλγα Τρέμη αναμένεται να αναβαθμιστεί ως Γενική Διευθύντρια Ενημέρωσης, σύμφωνα με τις typologies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *