Ποιος είναι ο ανερχόμενος DJ Mossel που στα 25 του έχει εμφανιστεί σε κορυφαία ευρωπαϊκά φεστιβάλ;

DJ Mossel

Θα τον δούμε στις 14/9 στο The Booth event της μπύρας Bud!

Ποιος είναι ο DJ Mossel;

Ο Mossel είναι μόνο 25 ετών και θεωρείται από τα ανερχόμενα ονόματα στην dance μουσική. Γεννήθηκε στη Βοστόνη των ΗΠΑ, αλλά πλεον μένει μόνιμα στην Αθήνα. Ξεκίνησε την πορεία του στη μουσική από τα 12 του χρόνια.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις εντός Ελλάδος: Colour Day Festival, Mad VMA, Massive Story) αλλά και στο εξωτεικό: Ultra Music Festival – Europe, Quattro Music Festival – Turkey. Μάλιστα ήταν ο πρώτος DJ από την Ελλάδα που έπαιξε στο Ultra Music Festival της Κροατίας. Έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του εξωτερικού όπως οι: Martin Garrix, Jay Hardway και Julian Jordan.

Το 2013 ήταν καθοριστική χρονιά για την καριέρα του, καθώς με φίλους του ξεκίνησε να διοργανώνει και να προωθεί ένα από τα πιο δημοφιλή EDM events στην Ελλάδα, το “Massive Story”. Έπειτα από σπουδές πάνω στην ηλεκτρονική μουσική αλλά και μεγάλη προσπάθεια χρόνων παράγει τους δικούς του ήχους , και έχει κυκλοφορήσει με την Panik Records το “In Your Heart”, το οποίο ήταν και το music theme tou Madwalk 2014.

Όνειρο του είναι να συμμετάσχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και club του κόσμου και να δημιουργήσει μια ξεχωριστή τάση πάνω στην Dance μουσική.

Facebook: www.facebook.com/djmossel

Τhe Booth 

To Bud Made For Music // The Booth έρχεται την Πέμπτη 14/9 με Uber dj set by Mossel plus παγωμένη μπύρα Bud σε ένα secret LOCATION μόνο για 150 ΔΙΠΛΑ VIP PASSES!

Για να ζήσεις την απόλυτη DANCE εμπειρία δήλωσε συμμετοχή εδώ.
#BudMadeForMusic #TheBooth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *