Ποιά τραγουδίστρια ανακηρύχθηκε επίσημα η Νο1 digital καλλιτέχνης;

Μία πολύ σημαντική διάκριση για την παγκόσμια μουσική βιομηχανία! Είναι και επίσημα η τραγουδίστρια με τα περισσότερα πιστοποιημένα gold και platinum τραγούδια από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην Αμερική. Ο οργανισμός  Recording Industry Association of America (RIAA) βράβευσε την Katy Perry !

perry2

Με την βράβευσή της ανακοίνωσαν ότι οι digital πιστοποιήσεις τραγουδιών της έφτασαν τα 72 εκατομμύρια, μέσα στα οποία είναι τα εφτά φορές πλατινένια “Firework”, “California Girls” και τα έξι φορές πλατινένια τραγούδια “Dark Horse” και “I Kissed A Girl”.

perry

H Katy Perry είναι μία υπολογίσιμη δύναμη στη μουσική βιομηχανία. Είναι τιμή μας να την βραβεύσουμε ως τη Νο.1 digital καλλιτέχνη που υπήρξε ποτέ. Διαθέτει όλα όσα πρέπει να έχει μία παγκόσμια superstar. Το μουσικό ταλέντο, την εξαιρετική κίνηση, το χάρισμα και μία εξαιρετική σχέση με τους θαυμαστές της. Αυτό το βραβείο είναι η αντανάκλαση της βαθιάς προσήλωσης της σε αυτό που κάνει, στη μουσική της και αυτό είναι που την οδήγησε σε αυτό το σημαντικό επίτευγμα. Θέλω να συγχαρώ την ίδια αλλά και τους συνεργάτες της για την επιτυχία τους“, δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της RIAA, Cary Sherman.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το νέο εκπληκτικό βίντεο κλιπ της Indila γυρισμένο στην Ελλάδα!

Η Έλλη Κοκκίνου υπερασπίζεται την Αγγελική Ηλιάδη: «Είναι απαράδεκτο να ειρωνεύονται μια έγκυο»

Με ποιόν ευρηματικό τρόπο σκοπεύει να κρατήσει τον Justin Bieber η Selena Gomez;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *