Παίξαμε πρώτοι το νέο Disney Infinity 3.0 Star Wars στο Λονδίνο! Και βρήκαμε τo δώρο που θα κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα στον εαυτό σου!

Συνήθως όταν σε φωνάζει ο διεθυντής σου στο γραφείο του και σου λέει “κλείσε την πόρτα και κάθησε λίγο”, ξέρεις ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι για καλό!


Να όμως, που μερικές φορές μπορεί αυτό να κρύβει ένα ταξίδι αστραπή στο Λονδίνο για να παίξεις πρώτος το Disney Infinity 3.0 Star Wars και ασφαλώς να δεις (πάλι πρώτος) το νέο Star Wars: The Force Awakens!

Χωρίς λοιπόν να το σκεφτώ καθόλου και μέσα σε χρόνο dt για να μην το ..μετανοιώσουν, ήμουν στο Λονδίνο!

Έφτασα στο αεροδρόμιο του Gatwick στις 11 ώρα Αγγλίας. Σε δύο ώρες ήταν κανονισμένο το event της παρουσίασης του νέου Disney Infinity 3.0 Star Wars  και ασφαλώς η προβολή του νέου “Star Wars: The Force Awakens”.

Στο δρόμο από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν αυτό!

Ο οδηγός σε μια στιγμή είπε “το πρωί έβρεχε αλλά είσαι τυχερός, ο καιρός είναι καλός τώρα”. “The Force Is With Me” του απάντησα αμέσως. Και κάπως έτσι ήταν, η αλήθεια να λέγεται.

Αφού λοιπόν έφτασα στο Shoreditch του Ανατολικού Λονδίνου, πήγα αμέσως στο ξενοδοχείο να αφήσω τα πράγματά μου. Ο κινηματογράφος που θα γινόταν η παρουσίαση ήταν σε απόσταση 2 λεπτών από το μέρος που θα έμενα.

Πήγα σχεδόν τρέχοντας!

Ο κινηματογράφος για την ακρίβεια δεν ήταν… κινηματογράφος. Τι εννοώ; Ήταν ένας πολυχώρος!

Δηλαδή στο ισόγειο ήταν ένα πανέμορφο καφέ, αλλά και ..κουρείο, εστιατόριο, καθώς και μανάβικο!

collage

Και που ήταν ο κινηματογράφος θα με ρωτήσετε και πολύ καλά θα κάνετε.

Στο βάθος της αίθουσας ήταν μια σκάλα που οδηγούσε στο υπόγειο. Λέω “λες;”.

Κατεβαίνω τα σκαλιά και τι να δω. Καμια 30αριά συναδέλφους από όλα τα μέρη της γης, έναν R2D2 και δυο τεράστιες οθόνες να προβάλλουν το Disney Infinity 3.0 Star Wars!

Σιγουρεύτηκα ότι ήμουν στο σωστό μερός.

collage

Αφού (ασφαλώς) δοκίμασα τα υπέροχα σνακς που ήταν παντού στον χώρο, ήρθε η ώρα να μπω και εγώ στην ουρά για να δοκιμάσω και το Disney Infinity 3.0 Star Wars!

collage1

O πρώτος χαρακτήρας που ακούμπησα στην πλατφόρμα ήταν ο Kylo Ren!

Ξέκινησα το παιχνίδι στον πλανήτη Jakku! Στο Disney Infinity 3.0 Star Wars, οι δημιουργοί έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν πλήρως στο gameplay την δυναμική των χαρακτήρων της ταινίας.

Ο καθένας είναι διαφορετικός και προασαρμοσμένος απόλυτα με το attitude του. Τι θέλω να πω;

Αρκούν ελάχιστα μόνο δευτερόλεπτα παιχνιδιού για να καταλάβεις την οργή που κρύβει στα σωθικά του ο Kylo Ren. Ή την Δύναμη μέσα στην Rey! Ακόμα και σε μια καταδίωξη με το γερασμένο πια Millennium Falcon, νοιώθεις μέσα από τις κινήσεις του, να τρίζει το σκαρί του όταν κυνηγάς να καταστρέψεις τα σκάφη της First Order.

Πρέπει οπωσδήποτε να παίξεις το νέο Disney Infinity 3.0 Star Wars για να καταλάβεις πόσο καλή δουλειά έχει γίνει σε αυτό το παιχνίδι από την Disney.

IMG_1616

Αφού λοιπόν οι άνθρωποι της Disney μας ξεκόλλησαν με το ζόρι από το Disney Infinity 3.0 Star Wars, μας πήγαν σε μια διπλανή πόρτα που οδηγούσε σε ένα εκπληκτικό σινεμά για να δούμε το νέο “Star Wars: The Force Awakens”.

Αλλά πριν την προβολή της ταινίας, ακόμα λίγο Disney Infinity 3.0 Star Wars αυτή την φορά σε τεράστια οθόνη, έτσι, για να κάνουμε το όνειρο κάθε gamer πραγματικότητα!

IMG_1618

 

Και τώρα η ταινία.

Δεν θα σου πω τίποτα για αυτήν γιατί σέβομαι το δικαίωμά σου να μην διαβάσεις κανένα spoiler. Είναι πιθανό να έχεις ακούσει τα καλύτερα για αυτήν. Λοιπόν, ένα πράγμα θα σου πω: “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ!”.

Αυτό. Ψύχραιμα πάντα μιλώντας. Πήγαινε κλείσε τώρα εισιτήρια. Μην κάθεσαι! Εδώ είσαι ακόμα;

Force-Awakens-Poster

Συνοψίζοντας για το παιχνίδι λοιπόν.

Τα Box Set του Disney Infinity 3.0 Star Wars περιέχουν τους νέους χαρακτήρες της καινούργιας ταινίας, δηλαδή τον Kylo Ren, τον Poe Dameron και βέβαια την Rey και τον Finn που μπορείς να τους πάρεις μαζί! Πακέτο.

Η δουλειά που έχει γίνει στα γραφικά του παιχνιδιού είναι απίστευτη και είναι σίγουρο ότι καθώς παίζεις, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να ξεχαστείς και να νομίζεις πως βλέπεις την ταινία! Τόσο καλά δηλαδή! Ο πλανήτης Jakku στο παιχνίδι είναι όπως θα το δεις στην ταινία, χωρίς καμία υπερβολή, πίστεψε με.

Το gameplay είναι αρκετά εύκολο και παρόλο που όλοι οι χαρακτήρες έχουν τις δικές τους ξεχωριστές κινήσεις, είναι σίγουρο ότι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να τις μάθεις και να παίξεις άπειρες ώρες.

IMG_1692

Με το το νέο Disney Infinity 3.0 Star Wars μπορείς να πετάξεις με το Millennium Falcon και να καταδιώξεις ανελέητα τα σκάφη της First Order, να πάρεις μέρος σε μάχες με φωτόσπαθα στον πλανήτη Jakku και το καλύτερο από όλα; Μπορείς να παίξεις με χαρακτήρες που δεν υπάρχουν στην ταινία όπως ο … Master Yoda!

Τέλειο; Ασφαλώς και είναι!

Κλείνοντας, αν δεν έχεις ακόμα παίξει το νέο Disney Infinity 3.0 Star Wars τότε πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε.

Είναι η καλύτερη μεταφορά παιχνιδιού από ταινία μέχρι τώρα και σίγουρα ένα από τα καλύτερα Star Wars παιχνίδια όλων των εποχών.

IMG_1643

Είναι συμβατό με PS3, PS4, XBOX 360, XBOX One, Wii U ακόμα και με iOS, Android και Microsoft Windows.

IMG_1728

Στην πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα κρατούσα στα χέρια μου τις νέες φιγούρες Disney Infinity 3.0 Star Wars και το μόνο που ήθελα ήταν να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Αθήνα για να παίξω.

Και ξαφνικά από το μεγάφωνο, ο πιλότος μας ενημερώνει ότι θα φτάσουμε στην Αθήνα μισή ώρα νωρίτερα από το προκαθορισμένο.

Η Δύναμη ήταν μαζί μου για ακόμα μια φορά!

IMG_1722

 

Υ.Γ. Όπως καταλαβαίνεις, μπορείς να με ευχαριστήσεις γιατί σου βρήκα τι δώρο θα κάνεις στον εαυτό σου τα Χριστούγεννα!

Παρακαλώ πολύ, το αξίζεις…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *