Παύλος Γιαννακόπουλος: Η απίστευτη σύμπτωση γύρω από την 10η Ιουνίου, την ημερομηνία του θανάτου του

Πέθανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Έφυγε σε ηλικία 89 ετών.

 

Πέθανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, δυόμιση μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του Κώστα Γιαννακόπουλου, σε ηλικία 89 ετών. Ο ίδιος σύνδεσε το όνομά του αλλά και της οικογένειάς του με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Μαζί με τον αδερφό του Θανάση βοήθησαν τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση 6 ευρωπαϊκών τροπαίων, 13 πρωταθλημάτων και 9 κυπέλλων Ελλάδας. Ο Έλληνας επιχειρηματίας ήταν ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ ενώ υπήρξε πρόεδρος του “τριφυλλιού” από το 1987 μέχρι το 1997.

Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό ήταν αδιαπραγμάτευτη, υπηρετώντας το σύλλογο με όποιον τρόπο μπορούσε, πράγμα που τον έκανε πολύ αγαπητό στους φιλάθλους.

Ωστόσο υπάρχει και μία απίστευτη σύμπτωση γύρω από την 10η Ιουνίου. Η 10η Ιουνίου είναι πολύ σημαντική μέρα για την οικογένεια του Παναθηναϊκού για δύο λόγους. Πρώτον το 1971 μπήκε στην διοίκηση του Παναθηναϊκού και δεύτερον για το 1987 έγινε πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Σήμερα οι λόγοι έγιναν τρεις με τους οπαδούς, την ομάδα αλλά και την εταιρία του να τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο.

Δείτε στη δεύτερη σελίδα την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το βιογραφικό του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *