Περισσότεροι από 100.000 θεατές μέσα σε 9 ημέρες στο Mad North Festival by TIF!

Από το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, το Mad σε συνεργασία με την 78η ΔΕΘ, φιλοξένησε καθημερινά 30 από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες στο Mad North Festival by TIF, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 100.000 θεατές μέσα σε 9 ημέρες.

Το Mad ανέλαβε φέτος για 1η χρονιά τη διοργάνωση, παραγωγή και καλλιτεχνική επιμέλεια του 9ήμερου Mad North Festival by TIF, του νέου μουσικού θεσμού για τη Βόρεια Ελλάδα.

Με μοναδικές live εμφανίσεις, το MAD έκανε το κλείσιμο κάθε ημέρας της 78ης ΔΕΘ ξεχωριστό, όχι μόνο για τους Θεσσαλονικείς, αλλά και για το κοινό της υπόλοιπης Ελλάδας που είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί καθημερινά τις συναυλίες μέσω live streaming από το κανάλι του Mad στο ΥouTube www.youtube.com/madtvgreece, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 65.000 online views.
Οι παρουσιάστριες του Mad, Μαίρη Συνατσάκη και Άννα Πρέλεβιτs υποδέχτηκαν στη σκηνή του Mad North Festival by TIF την Έλενα Παπαρίζου, η οποία σήμανε και την έναρξη του 9ήμερου φεστιβάλ, τον Stan με τους Otherview και τους Professional Sinnerz, την Πέγκυ Ζήνα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Νίκο Μακρόπουλο, τους Onirama με τους Stavento, τον Κώστα Μαρτάκη με τον Μηδενιστή, την Demy και τους Panik Stars. Η λήξη του Mad North Festival by TIF σηματοδοτήθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με την εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Δείτε τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών εδώ:

Μαρτάκης,Μηδενιστής,Demy & Panik Stars

Γιώργος Μαζωνάκης

Κωνσταντίνος Αργυρός

Πέγκυ Ζήνα

Έλενα Παπαρίζου

Stan, Otherview, ProSinners

Onirama & Stavento

Νίκος Μακρόπουλος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *