ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ Vol.2

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ – «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ VOL. 2»

Το Flix.gr, το Groopio.com και η Stefi & Lynx Productions λόγω της αυξημένης ζήτησης από ενδιαφερομένους που επιθυμούν να συμμετέχουν στο φεστιβάλ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ VOL. 2» για παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατών περισσότερους δημιουργούς να πραγματοποιήσουν την ταινία τους και λαμβάνοντας υπόψη τους θερινούς μήνες που ακολουθούν και κάνουν την διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης δύσκολη, αποφάσισαν να παρατείνουν την ημερομηνία λήξης για δηλώσεις συμμετοχής στο Φεστιβάλ μέχρι τη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και να μεταφέρουν το φεστιβάλ για το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτώβριου.

Το Flix.gr και το Groopio.com σε συνεργασία με την Stefi & Lynx Productions και τον κινηματογράφο Δαναό παρουσιάζουν το:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ε.Δ.Ω.!

Έχεις στα σκαριά το επόμενο ελληνικό αριστούργημα, αλλά δεν ξέρεις πώς να χρηματοδοτήσεις την ταινία σου;
Εάν θες να δεις την ιδέα σου να παίρνει σάρκα και οστά κερδίζοντας τη χρηματοδότησή της, την προβολή της, καθώς και πολύ σημαντική τεχνική υποστήριξη για να την πραγματοποιήσεις, ανέβασε την καμπάνια σου στο Groopio.com μέχρι τις 15 Σεπτεμβριου και πάρε μέρος στο 1ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Εναλλακτικής Χρηματοδότησης «Πάρε-δώσε Vol 2», που θα πραγματοποιηθεί στο E.Δ.Ω (Προφήτου Δανιήλ 18, Κεραμεικός) το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Oκτωβρίου. Η ιδέα που θα «κερδίσει» το κοινό του φεστιβάλ, θα κερδίσει όλα τα παραπάνω!

Δες πόσο απλό είναι:

Βήμα 1ο
Μπες στο www.groopio.com, ανέβασε και παρουσίασε αναλυτικά την ιδέα σου για μία τανία μικρού ή μεγάλου μήκους, καθώς και τον οικονομικό σου στόχο. Θυμίσου, απλά, ότι θα πρέπει να έχεις ανεβάσει την καμπάνια σου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και μην ξεχάσεις να αναφέρεις στον τίτλο της την ένδειξη «Πάρε-δώσε» και εάν πρόκειται για ταινία μικρού ή μεγάλου μήκους.

Βήμα 2ο
Στις 16 Σεπτεμβρίου, όλες οι καμπάνιες που έχουν δηλώσει συμμετοχή ξεκινούν να τρέχουν online στο www.groopio.com. Επειδή το ποσό που θα συγκεντρωθεί διαδικτυακά έως το Σάββατο 12 Οκτωβρίου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την ανάδειξη του νικητή, φρόντισε η καμπάνια σου να είναι ελκυστικά δομημένη και να είσαι έτοιμος να τη διαδώσεις με όλα σου τα μέσα.

Βήμα 3ο
Η ομάδα του Flix.gr θα διαλέξει τις καλύτερες καμπάνιες, απ’ όσες έχουν δηλώσει συμμετοχή, και θα τις θέσει προς ψηφοφορία στο www.flix.gr από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Βήμα 4ο
Οι 10 ταινίες από κάθε κατηγορία (μικρού και μεγάλου μήκους) με τις περισσότερες ψήφους στο www.flix.gr θα πάρουν μέρος στο «Παρε-Δώσε Vol. 2».

Βήμα 5ο
Έλα στο Ε.Δ.Ω. στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου παρουσίασε με ελκυστικό τρόπο την ιδέα-ταινία σου στο κοινό και πείσε το να την ψηφίσει. Ο «εκλεκτός» του κοινού θα κερδίσει όσα χρήματα συγκεντρώθηκαν για να πραγματοποιήσει την ιδέα του! Όσο για τους υπόλοιπους, μην απελπίζεστε μπορείτε να συνεχίσετε την προσπάθειά σας στην πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα crowdfunding στην Ελλάδα, στο www.groopio.com.

Αλλά οι παροχές για τους 2 νικητές στις κατηγορίες «Ταινία μικρού μήκους» και «Ταινία μεγάλου μήκους» δεν τελειώνουν εδώ!

Ο νικητής στην κατηγορία «Ταινία μικρού μήκους» θα έχει στη διάθεσή του φωτιστικό εξοπλισμό από την Stefi & Lynx Productions, μακενιστικά από την Stefi & Lynx Productions, post production στην Stefi & Lynx Productions από χειριστή της νικήτριας ταινίας, καθώς και την ευκαιρία να δει την ταινία να προβάλλεται στον ιστορικό κινηματογράφο Δαναό (Λ. Κηφισίας 109, Αθήνα)

Ο νικητής στην κατηγορία «Ταινία μεγάλου μήκους» θα έχει στη διάθεσή του φωτιστικό εξοπλισμό από την Stefi & Lynx Productions, μακενιστικά από την Stefi & Lynx Productions, καθώς και την ευκαιρία να δει την ταινία να προβάλλεται στον ιστορικό κινηματογράφο Δαναό (Λ. Κηφισίας 109, Αθήνα)

Πώς λειτουργεί το Φεστιβάλ «Πάρε-δώσε»;

To «Πάρε-δώσε» παρέχει στον κάθε συμμετέχοντα το δικό του stand, το οποίο μπορεί να «διακοσμήσει», όπως ο ίδιος επιθυμεί, και από το οποίο θα παρουσιάσει την ιδέα του για μία ταινία μικρού ή μεγάλου μήκους στο κοινό του φεστιβάλ. Κάθε stand διαθέτει μία κάλπη, στην οποία το κοινό ψηφίζει με μάρκες την ιδέα που του άρεσε περισσότερο. Κάθε μάρκα αντιστοιχεί σε 1 ευρώ και αγοράζονται από το κοινό κατά την είσοδό τους στο χώρο του event. Ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει όσες μάρκες-ψήφους θέλει και μπορεί.
Η ιδέα που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα από τη διαδικτυακή της καμπανιά στο groopio.com, αλλά και τις περισσότερες ψήφους του κοινού κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ανακηρύσσεται νικήτρια στην ανάλογη κατηγορία (ταινία μικρού ή μεγάλου μήκους) και κερδίζει όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις ψήφους-εισόδους, αλλά και όλες τις άλλες παροχές που αναφέρθηκαν παραπάνω για την πραγματοποίησή της. Το «Πάρε-Δώσε Vol 1», το πρώτο φεστιβάλ εναλλακτικής χρηματοδότησης, διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 26-27 Ιανουαρίου 2013 και στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ο νικητής του συγκέντρωσε το ποσό των 3.023 ευρώ για τη χρηματοδότηση της ιδέας του.

Location: Ε.Δ.Ω , Προφήτου Δανιήλ 18, Κεραμεικός
www.e-d-w.gr

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Όροι συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο: www.groopio.com και www.flix.gr
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο www.groopio.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *