Παντρεύεται η Ελένη Τσολάκη!

Νυφούλα θα ντυθεί η Ελένη Τσολάκη στις 16 Σεπτεμβρίου, όπως αποκαλύπτει η Real Life. 


Η παρουσιάστρια του Alpha είπε το μεγάλο “ναι” στον αγαπημένο της Παύλο Πετρουλάκη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και έτσι το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης μετά το καλοκαίρι.

Ο γάμος τους θα γίνει στην Αθήνα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια θα φέρει για λίγο τους συγγενείς και φίλους της στην πρωτεύουσα, μιας και οι περισσότεροι προσκεκλημένοι θα είναι συνεργάτες και φίλοι από την καθημερινότητα τους.

Αν και οι προετοιμασίες του γάμου δεν έχουν ολοκληρωθεί, όπως λέει φίλος του ζευγαριού, ο Παύλος και η Ελένη, δεν αγχώνονται αφού έχουν δύο μήνες ολόκληρους μπροστά τους για να διοργανώσουν το ευτυχές γεγονός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια έχει ήδη κάνει πρόβες νυφικού, το οποίο θα υπογράφει ο οίκος Provonias, ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ της θα αναλάβει ο Βασίλης Μπουλούμπασης, με τον οποίο εκτός από φίλοι είναι και συνεργάτες.

Το ζευγάρι σύμφωνα με το δημοσίευμα προχωρά στο γάμο, γιατί θέλει να πάει στο αμέσως επόμενο βήμα που είναι η απόκτηση ενός παιδιού.

Μέχρι στιγμής, πάντως η Ελένη Τσολάκη κρατά και την παραμικρή λεπτομέρεια κρυφή σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Η Ελένη Τσολάκη διατηρεί σχέση 1,5 χρόνο με τον Παύλο Πετρουλάκη και συζούν στο σπίτι του δεύτερου στην Πεντέλη! 

via 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *