Ότι να ναι! Ηθοποιός αποκαλύπτει: Με βίασε θαυμάστριά μου ενώ φορούσα μια σακούλα στο κεφάλι!

Την αποκάλυψη ότι έπεσε θύμα βιασμού από μια γυναίκα έκανε γνωστός Αμερικανός ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Shia LaBeouf, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες, στο πλαίσιο ενός πρότζεκτ, κλείστηκε σε ένα μικρό δωμάτιο γκαλερί του Λος Αντζελες φορώντας μια σακούλα στο κεφάλι, που έγραφε «Δεν είμαι διάσημος πια», και καλούσε το κοινό να μπει στο δωμάτιο και να περάσει λίγη ώρα μαζί του.

lkljkl

Οπως αποκάλυψε τώρα, μια γυναίκα θέλησε να περάσει χρόνο μαζί του όχι συζητώντας, αλλά κάνοντας σεξ! Ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τη γυναίκα αυτή. «Μια γυναίκα που ήρθε στο πρότζεκτ μου άρχισε να τρίβεται στα πόδια μου, μου έβγαλε τα ρούχα μου και με βίασε».

aptopix-germany-berlin-film-festival-nymphomaniac-red-carpetl

Κατά τους ισχυρισμούς του, όλα αυτά συνέβησαν ενώ τόσο ο φίλος της γυναίκας αυτής, όσο και η δική του σύντροφος βρίσκονταν ακριβώς έξω από την αίθουσα όπου λάμβανε χώρα το πρότζεκτ του.

Premiere Of The Weinstein Company's "Lawless" - Arrivals

«Στη συνέχεια βγήκε έξω με ανακατωμένα μαλλιά και το κραγιόν της βγαλμένο. Και την είδαν όσοι περίμεναν να μπουν μέσα για να μου μιλήσουν, αλλά και ο φίλος της και η σύντροφός μου. Και αυτό με πείραξε. Οταν η κοπέλα μου ήρθε να μου ζητήσει εξηγήσεις, δεν μπορούσα να της μιλήσω. Ημουν σοκαρισμένος. Καθίσαμε κάτω και οι δύο χωρίς να μιλάμε. Ηταν απλά οδυνηρό», προσέθεσε ο Shia LaBeouf.

shia-labeouf-workout-routine-and-diet-plan

olqjdd2re2dnkfbhdaen

gty_shia_labeouf_jc_141021_16x9_992

88198275CS016_TRANSFORMERS_

1067408

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *