Όλες οι λεπτομέρειες για το “I Wanna Go”

Η Britney Spears είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο της video για το τραγούδι “I Wanna Go“. Η Spears έδωσε στην δημοσιότητα ένα αποκλειστικό teaser 30 δευτερολέπτων στο διάσημο show του Bravo το “Watch What Happens: Live” και ταυτόχρονα στο VEVO. Μετά το teaser θα ακολουθήσει και η πρεμιέρα ολόκληρου του video την Τετάρτη 22 Ιουνίου. Μετά την πρεμιέρα το video θα παίζει ανα μια ώρα στο MTVενώ θα παίξει και στο Best Morning Buzz Live τουVH-1.

Το video σκηνοθέτησε ο Chris Marrs Piliero και γυρίστηκες στο Los Angeles. Το “I Wanna Go” video έρχεται αμέσως μετά το ξεκίνημα της πολύ-αναμενόμενης Femme Fatale Tour στο Sacramento λίγες μέρες πριν. Η Spears κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού το οποίο είχε γεμίσει το στάδιο και πήρε πάρα πολύ καλές κριτικές από τον τύπο. Η περιοδεία της Spears Femme Fatale Tour έχει ως special guest την Nicki Minaj, τους Jessie and the Toy Boys και τους Nervo. Η επόμενη συναυλία είναι στις 18 Ιουνίου στο San Jose στο HP Pavilion, η τελευταία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου στο Raleigh στην NC ενώ μετά θα ξεκινήσει την περιοδεία της στην Ευρώπη.

Το “I Wanna Go” είναι το τρίτο single από το πλατινένιο album της Spearsτο Femme Fatale (Jive Records) το οποίο είναι το έβδομο της καριέρας της. Στο single έχει κάνει παραγωγή ο Shellback, ο Savan Kotecha και ο επί χρόνια συνεργάτης της Max Martin.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *