Οι Pearl Jam γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους με νέο live CD

Pearl Jam. Tο εμβληματικό κουιντέτο από το Seattle γιορτάζει τα είκοσι του χρόνια στη ροκ σκηνή με ένα νέο album, με τίτλο “Live on Ten Legs“.

Ένας τίτλος που παραπέμπει στο πρώτο live album του συγκροτήματος, “Live on Two Legs” (1998) κι ένα live album που περιλαμβάνει 18 ζωντανές εκτελέσεις από τις παγκόσμιες περιοδείες τους, στο διάστημα 2003-2010. 18 κλασικά τραγούδια μιας από τις πιο αγαπημένες, ασυμβίβαστες κι ανθεκτικές μπάντες του πλανήτη, ηχογραφημένα “on the road”, μ’ όλη την οργή, τον τσαμπουκά, την ενέργεια και τη μυσταγωγία που χαρακτηρίζει τους Pearl Jam.

Τραγούδια με απίστευτα ριφ και συγκλονιστικές μελωδίες που σημάδεψαν το ροκ της δεκαετίας του ΄90, όπως το “Alive” -την εξομολόγηση δηλαδή, του Eddie Vedder, μιας από τις ωραιότερες φωνές της σύγχρονης ροκ-, ή τη σκοτεινή ιστορία του “Jeremy” αλλά και το διαχρονικό “Spin The Black Circle” ως την πανκ αγριάδα του “Just Breath” και τη μανιασμένη αισιοδοξία του “Fixer”, από το τελευταίας εσοδείας συγκλονιστικό album τους “Backspacer“.

To “Live on Ten Legs” κυκλοφορεί σε standard και σε deluxe έκδοση. Η τελευταία περιλαμβάνει το cd, ένα διπλό βινύλιο, 4 μικρές αφίσες και 5 live φωτογραφίες.

Tracklisting:
1. Arms Aloft
2. World Wide Suicide
3. Animal
4. Got Some
5. State of Love And Trust
6. I Am Mine
7. Unthought Known
8. Rearview Mirror
9. The Fixer
10. Nothing As It Seems
11. In Hiding
12. Just Breathe
13. Jeremy
14. Public Image
15. Spin the Black Circle
16. Porch
17. Alive
18. Yellow Ledbetter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *