Οι Marcus & Martinus ξεκινούν τη δική τους εκπομπή στο Mad Radio 106,2

Οι Marcus & Martinus έρχονται στο MAD RADIO 106.2!

Τα teen icons ολόκληρης της Ευρώπης, στην αγαπημένη σου ραδιοφωνική συχνότητα.

View this post on Instagram

Είναι αλήθεια! Οι Marcus & Martinus, οι 18χρονοι superstars με τις μεγαλύτερες fans, αποκτούν την δική τους ραδιοφωνική εκπομπή στο Mad radio 106,2! Ετοιμάσου για τα πιο Mad Σαββατοκύριακα! Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο 18:00 – 19:00 συντονίσου και μάθε κατευθείαν από το αγαπημένο σου δίδυμο όλα τα hot νέα τους για συναυλίες, περιοδείες και όλα όσα θέλουν να μοιραστούν μαζί σου! Κι επειδή μια φορά δεν είναι αρκετή απόλαυσε ξανά την εκπομπή κάθε Κυριακή στις 20.00-21.00. Την εκπομπή μπορείς να την ακούσεις από όπου κι αν βρίσκεσαι στο YouTube channel του Mad Radio 106,2 (https://www.youtube.com/watch?v=RFV53k-gsOA) και μέσω του site μας στο παρακάτω link (http://mediaserver.mad.tv/stream ) Αντέχεις; #madradio

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Είναι αλήθεια! Οι Marcus & Martinus, οι 18χρονοι superstars με τις μεγαλύτερες fans, αποκτούν την δική τους ραδιοφωνική εκπομπή στο Mad radio 106,2!

Ετοιμάσου για τα πιο Mad Σαββατοκύριακα!

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο 18:00 – 19:00 συντονίσου και μάθε κατευθείαν από το αγαπημένο σου δίδυμο όλα τα hot νέα τους για συναυλίες, περιοδείες και όλα όσα θέλουν να μοιραστούν μαζί σου!

Κι επειδή μια φορά δεν είναι αρκετή απόλαυσε ξανά την εκπομπή κάθε Κυριακή στις 20.00-21.00.

Την εκπομπή μπορείς να την ακούσεις από όπου κι αν βρίσκεσαι στο YouTube channel του Mad Radio 106,2 και μέσω του site μας στο παρακάτω link.

Αντέχεις;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *