Οι Drake, The Weeknd & Harry Styles πληρώνουν για την αποφυλάκιση όσων συμμετείχαν σε διαμαρτυρίες “BLM”!

Harry Styles: «Η κοινωνική αλλαγή θα επέλθει όταν μια κοινωνία κινητοποιηθεί!»

Μετά το τραγικό συμβάν που οδήγησε στον θάνατο του George Floyd, πολλοί ήταν εκείνοι που συμμετείχαν σε διαμαρτυρίες υποστηρίζοντας το κίνημα “Black Lives Matter”, με αποτέλεσμα κάποιοι να τραυματιστούν ή ακόμα χειρότερα, να φυλακιστούν.

Ο Drake και ο The Weeknd αποφάσισαν να βοηθήσουν τους διαδηλωτές, προσφέροντας 100.000 δολάρια ο καθένας στο National Bailout Collective, προκειμένου να αποφυλακιστούν όσοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του κινήματος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on


Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Harry Styles, ο οποίος χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter, για να παροτρύνει τους fans να βοηθήσουν κι εκείνοι να αποδοθεί δικαιοσύνη για το τραγικό γεγονός.

«Κάνω πράγματα καθημερινά χωρίς φόβο, γιατί θεωρούμαι προνομιούχος, δεδομένου ότι είμαι λευκός. Το να μην είσαι ρατσιστής δεν είναι αρκετό. Πρέπει να είμαστε αντι-ρατσιστές! Υποστηρίζω αυτούς που διαμαρτύρονται για αυτό προσφέρω χρήματα για αυτούς που φυλακίστηκαν μετά από την συμμετοχή τους στις διαδηλώσεις. Άκουσε, Διάβασε, Κοινοποίησε, Δώρισε και Ψήφισε!»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *