Οι χρήστες Spotify μπορούν τώρα να συνδυάσουν μουσική και podcasts σε playlist

Η Spotify από ό,τι φαίνεται θέλει πραγματικά τους χρήστες της να ακούν τα podcasts και γι’αυτό έβαλε αυτό που περιγράφει ως “συχνά ζητούμενη λειτουργικότητα”: τη δυνατότητα των χρηστών να προσθέτουν podcasts στις δικές τους playlists.

“Μέχρι πρόσφατα, τα playlist ήταν αποκλειστικά για τη μουσική. Αλλά τώρα, με το αληθινό πνεύμα του Audio First, οι χρήστες Spotify μπορούν να συνδυάσουν μουσική και podcasts στις ίδιες playlist “.

Το ‘Audio First’ είναι βέβαια η στρατηγική περιεχομένου που ορίστηκε από τον αφεντικό Spotify Daniel Ek τον Φεβρουάριο.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στους στόχους του “Audio First”, η εταιρεία έχει αποκτήσει τρεις εταιρείες podcast, Anchor και Gimlet Media για συνολικά 343 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και Parcast, μια εταιρεία που ειδικεύεται σε προγράμματα αληθινών εγκλημάτων.

Λέτε να είναι πιθανό να δούμε κάποια στιγμή το Spotify να επεκτείνεται και σε υπηρεσίες όπως το NetBet?

Αυτό που σημαίνει η νέα λειτουργικότητα στην πράξη είναι ότι οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν playlists για podcasts ή να προσθέσουν podcasts σε υπάρχουσες λίστες αναπαραγωγής για μια «εμπειρία μικτών μέσων».

Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια λίστα αναπαραγωγής πολλαπλών podcasts σε μια σειρά ή να ενσωματώσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια με, για παράδειγμα, νέα, κωμωδία ή αθλητικά podcasts.

Το Spotify δήλωσε: “Υπάρχουν περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια playlists που δημιουργούνται από τους χρήστες στο Spotify. Με αυτές τις νέες ευκαιρίες για δημιουργικότητα, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Και το καλύτερο μέρος, είναι τόσο εύκολο όσο η δημιουργία ενός playlist γεμάτου μουσική. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *