Οι Big Time Rush ενώνονται και πάλι για να γιορτάσουν τα 10 τους χρόνια!

Ένα βίντεο έκπληξη προς τους fans με το τραγούδι τους «Worldwide»!

Οι Big Time Rush βρέθηκαν μαζί διαδικτυακά, για να μας θυμίσουν τα ανέμελα εφηβικά μας χρόνια και το crush που είχαμε για τα μέλη του group! Ποιος μπορεί να ξεχάσει το κόλλημα που είχαμε «φάει» με τον Logan; Κανείς! Έτσι λοιπόν οι αγαπημένοι μας Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos PenaVega και Logan Henderson, μας χαρίζουν και πάλι στιγμές χαράς!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Δέκα χρόνια ακριβώς μετά την πρώτη προβολή του Big Time Rush στην μικρή οθόνη, οι τέσσερις συνδέθηκαν για να γιορτάσουν την επέτειο τους, μαζί με τους fans τους! Μία σύσκεψη στο zoom, για να μας τραγουδήσουν μία νέα ακουστική εκδοχή της μεγάλης τους επιτυχίας «Worldwide». To video ήταν γυρισμένο από το σπίτι τους και ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Carlos στο Youtube.
Μεταξύ άλλων ο Carlos έγραψε: «Αυτές οι δύσκολες στιγμές σε όλο τον κόσμο, μας έχουν κάνει να θέλουμε να συνδεθούμε με όλους σας πολύ. Μας έκαναν επίσης να θέλουμε να μείνουμε συνδεδεμένοι μεταξύ μας. Εμπνευστήκαμε να τραγουδήσουμε ξανά για εσάς, αφού μας το ζητούσατε διαρκώς!»
We still love BTR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *