Οι αγαπημένοι σου YouTubers σου δίνουν ιδέες για να περάσεις τέλεια το φετινό Halloween

Τα Geo Kids απαντούν στις πιο Halloween ερωτήσεις!

Οι δραστηριότητες που οι ίδιοι κάνουν κάθε χρόνο με την παρέα τους

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Μπορεί το Halloween να μην είναι ελληνικό έθιμο αλλά κανένας δεν σε εμποδίζει από το να το γιορτάσεις. Οκ, δεν θα βγεις για trick or treat αλλά υπάρχουν αμέτρητες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις με τους φίλους σου και να περάσετε σούπερ!

Το #1 must do είναι να φτιάξεις τη δική σου creepy κολοκύθα! Ο Eponimos Alkoolikos – όσο αμερικανιά και αν ακούγεται – το κάνει κάθε χρόνο στο κανάλι του στο YouTube. Έπειτα, μπορείς να καλέσεις την παρέα σου σπίτι για να δείτε θρίλερ. Αν δεν είστε fan, τότε δείτε απλά ταινίες Disney. Αυτό κάνει και ο King Othonas με τη δική του παρέα αλλά εκείνοι το πάνε σε άλλο level αναπαριστόντας όλες τις χορογραφίες από τα early 2000s.

Υπό άλλες συνθήκες, όπως η Niki Moustaka, θα μπορούσατε να ετοιμαστείτε όλοι μαζί σε ένα σπίτι με στόχο να βγείτε ή όπως οι 2girls1map να πάτε σε μασκέ πάρτυ και να πείτε τρομακτικές ιστορίες με τους φίλους σου. Βέβαια, είναι και κάποιοι σαν την Katerina Konstantinidou που δεν έχουν οργανώσει ποτέ κάτι πετυχημένο. Η πιο spooky «Halloween Week» του Mad Viral, την έπεισε για το αντίθετο και του χρόνου θα κάνει κάτι 100% με την παρέα της! Εσένα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *