Απίστευτο: O Sting βγήκε στο Ηρώδειο με τη σκούπα στο χέρι μετά την καταιγίδα! (BINTEO)

Sting βγήκε στο Ηρώδειο

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα! – Δες τα βίντεο.

Δύο μοναδικές συναυλίες έδωσε στην Αθήνα ο Sting, στα πλαίσια του Rockwave Festival 2018. Και οι δύο συναυλίες ήταν sold out με το Αθηναϊκό κοινό να απποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο αγαπά τον Βρετανό καλλιτέχνη εδώ και δεκαετίες.

Με το πέρας της πρώτης του συναυλίας, αίσθηση έκαναν οι δηλώσεις του για την Ελλάδα και το προσφυγικό, αναγορεύοντας την Ελλάδα ως τη χώρα που για μια ακόμη φορα στην παγκόσμια ιστορία δείχνει το δρόμο της ανθρωπιάς στο θέμα του προσφυγικού την ώρα που “αναπτυγμένες” χώρες του δυτικού πολιτισμού διαχωρίζουν τα προσφυγόπουλα από τους γονείς τους, μια σαφή κριτική στην πολιτική του Donald Trump, ο οποίος με απόφασή του απομακρύνει τα παιδιά των παράνομων Μεξικανών προσφύγων από τους γονείς τους. “Η Ελλάδα μας πρόσφερε τη Δημοκρατία και αυτό που αποκαλούμε δυτική φιλοσοφία. Για μία ακόμη φορά η Ελλάδα δείχνει το δρόμο σε όλο τον πλανήτη με την ανθρωπιά και τον σεβασμό στην περίθαλψη των προσφύγων”.

Η δεύτερη συναυλία του στο Ηρώδειο, σημαδεύτηκε όμως από την απροσδόκητη καταιγίδα χθες το απόγευμα. Και ενώ το κοινό περίμενε τους διοργανωτές να ανακοινώσουν εάν η συναυλία θα λάβει χώρα ή θα ακυρωθεί, βλέπουν ξαφνικά στη σκηνή του Ηρωδείου έναν γνώριμό τους με τη σκούπα στο χέρι να βοηθά τα συνεργεία να απομακρύνουν τα νερά.

Δες όταν ο Sting βγήκε στο Ηρώδειο για να σκουπίσει τα νερά στην επόμενη σελίδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *