Ο σούπερ σταρ Sergey Lazarev θα εμφανιστεί στο MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure!

Sergey Lazarev θα εμφανιστεί στο MadWalk 2019

Ο Ρώσος τραγουδιστής σε μια εμφάνιση-έκπληξη!

 

Μόνο 2 εβδομάδες απομένουν από το απόλυτο event που ενώνει τη μόδα και τη μουσική, το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους σχεδιαστές, τα brands και τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή του σόου.

Στη φετινή διοργάνωση, η οποία μέλει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές, εκτός από μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, θα εμφανιστεί ο Ρώσος σούπερ σταρ Sergey Lazarev!

Ο Sergey Lazarev, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής, χορευτής και ηθοποιός θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα τραγουδήσουν στη σκηνή του MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure!

Ο 35χρονος σταρ έχει γίνει ένας από τους πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες στην Ευρώπη, μιας και αποκαλύφθηκε ότι θα εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά τη Ρωσία στον διαγωνισμό της Eurovision φέτος, στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Έτσι, αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον την εμφάνισή του στο MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure!

Για τον Sergey, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την χώρα μας και το MadWalk!

Το 2016, ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο MadWalk, όπου ερμήνευσε το «You Are The Only One», τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε τη Ρωσία στο διαγωνισμό της Eurovision το 2016. Λίγους μήνες μετά, έδωσε το παρόν και στα βραβεία Mad Video Music Awards 2016!

We can’t wait!

Αν θέλεις να δεις τον Sergey Lazarev στη σκηνή του MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure, μπορείς να προμηθευτείς εύκολα το εισιτήριο σου στο www.viva.gr!

Τέτοια εμφάνιση δεν γίνεται να τη χάσεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *