Ο συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη ξεκαθαρίζει μια και καλή τα πράγματα

Το τηλεφώνημα στον αδερφό του αδικοχαμένου τραγουδιστή, το τροχαίο δυστύχημα και η αναγνώριση της σορού από τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη


 

Ο συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Happy Day» και περιέγραψε τις πρώτες στιγμές, όταν έμαθε για το τραγικό δυστύχημα.

«Το κινητό του δεν το σήκωνε. Όπως και οι συνεργάτες του και ο μετρ του και το άτομο που ήταν συνέχεια μαζί του, όλοι κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα. Παίρνεις τον αδερφό του στο σπίτι και δεν γνωρίζει. Μου λέει: ”Μάλλον θα έχει μείνει στο μαγαζί, μάλλον θα πήγε σε κάποιον φίλο ή φίλη του”. Από τη στιγμή που επικοινωνήσαμε με τον επιχειρηματία, ο ίδιος προσπάθησε να μάθει, πήρε τηλέφωνα. Και μάθαμε ότι υπήρχε ένα ατύχημα στην παραλιακή. Και υπήρχε ένας άντρας που ήταν πολύ βαριά χτυπημένος, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο Ασκληπιειό της Βούλας. Και κάναμε συνειρμούς με βάσει τα στοιχεία που είχαμε. Πήγαμε στο νοσοκομείο και δυστυχώς ταυτοποίησε ο επιχειρηματίας ότι ο συγκεκριμένος άντρας ήταν ο Παντελής Παντελίδης», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Μαρτυρία για Παντελίδη: «Βοηθούσε άνεργους με όρο να μη το μάθει κανείς»

Ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης ήταν αυτός που μπήκε πρώτος και αναγνώρισε τη σορό του Παντελή Παντελίδη; «Ναι! Και εκεί ενημερώθηκαν όλοι και έσπευσαν στο νοσοκομείο. Η οικογένεια του ήρθε γύρω στις 12. Πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις, γιατί κάθε γονιός όταν χάνει το παιδί του, τα ίδια βιώνει».

«Και ξέρεις κάτι, επειδή έχω χάσει τον μπαμπά μου σε τροχαίο, αυτός ο αιφνιδιαστικός θάνατος σε σοκάρει», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο Χάρης Λεμπιδάκης συνέχισε λέγοντας: «Όταν πήγα στο μαγαζί, είδα την αγάπη των συναδέλφων του. Ο Καρράς πήρε αεροπλάνο και ήρθε από πάνω. Η Πάολα ήρθε στην κατάσταση που είναι, ήρθε ο Ρέμος, όλοι οι καλλιτέχνες στο μαγαζί. Βουβαμάρα!»

Κλείνοντας, ο Χάρης Λεμπιδάκης, τόνισε: «Δεν βγαίνω σήμερα στην εκπομπή, ούτε ως εκπρόσωπος της οικογένειας, ούτε ως εκπρόσωπος μαγαζιού. Βγαίνω να μιλήσω για τον φίλο μου, που ήταν καλύτερα και από αδερφός μου!».

 

 

δείτε το video που ξεδιαλύνει τα πράγματα μια και καλή, στην επόμενη σελίδα

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *