“Ο Σεφερλής δεν είναι σαν κάποια αποτυχημένα λαμόγια της τηλεόρασης, όπως ο Κωστόπουλος»! Ποιος το είπε;

Είναι ένας άνθρωπος που συνηθίζει να τα λέει τσεκουράτα και με πάσα ειλικρίνεια. Αυτή τη φορά, ερωτήθηκε για τις πρωινές εκπομπές και εκφράστηκε, όπως πάντα…! Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο ένθετο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα ο Τζίμης Πανούσης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ξεκίνημα του Μάρκου Σεφερλή, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Λόγω του γιου μου, έχω δει όλες τις παραστάσεις του. Είναι ένας λαϊκός κωμικός που αποδεικνύεται ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στον αυτοσχεδιασμό και έχει δυνατή ατάκα. Είναι της δουλειάς, γι’ αυτό και η επιτυχία του στην τηλεόραση μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί», είπε αναφερόμενος στον γνωστό showman.

tzimis panousis

Και στη συνέχεια, με αφορμή την παραπάνω δήλωσή του, επεσήμανε: «Ο Σεφερλής δεν είναι σαν κάποια αποτυχημένα λαμόγια της τηλεόρασης, όπως ο Κωστόπουλος. Ο Κωστόπουλος ήταν ένας διαπλεκόμενος Πασοκτζής που έφαγε τα λεφτά του κόσμου και παρόλο που ήταν γέρος ήθελε να βγαίνει στην τηλεόραση, έστω κι αν γνώριζε ότι δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *