Ο Ντάνος αποκαλύπτει την αλήθεια για το σκηνικό με τον βαρκάρη: «Τους τάισα στο στόμα το ψωμί που μου έδωσε» (video)

Θυμάστε τότε που η Σόφη Πασχάλη είχε κατηγορήσει τον Ντάνο ότι είχε ανταλλάξει πράγματα με ντόπιους; Ε, ο Ντάνος βρέθηκε καλεσμένος στο Survivor Panorama και επιτέλους ακούσαμε και τη δική του πλευρά. 


Ας κάνουμε μία μικρή περίληψη της ιστορίας που ξέρουμε μέχρι τώρα: 

Η Σόφη Πασχάλη είχε κατηγορήσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο ότι είχε κάνει κάποια αδικία. Στη συνέχεια μάθαμε (είχε αναφερθεί και στο συμβούλιο του νησιού από τον Σάκη Τανιμανίδη άλλωστε) ότι είχε ανταλλάξει πράγματα με ντόπιους. O Bo τότε τον είχε στηρίξει λέγοντας πως το έκανε λόγω των αισθημάτων φιλανθρωπίας που είχε.

Ο Ντάνος τώρα, καλεσμένος στο Survivor Panorama και στην Ελεονώρα Μελέτη, εξηγεί τι έγινε ακριβώς:

«Εγώ αυθόρμητα κάποια στιγμή όπως έβγαινα από το σκάφος μου ζήτησε ο άνθρωπος που ήταν συνεργάτης του οδηγού, άνθρωποι ταλαιπωρημένοι όλοι αυτοί, μετά το παιχνίδι να του δώσω τα παπούτσια μου, εγώ τα έβγαλα επί τόπου και τα έδωσα. Δεν είμαι ο καλός σαμαρείτης ούτε ο άνθρωπος που θα υποδείξει τι θα κάνει ο κόσμος, αλλά εγώ το αισθάνθηκα γιατί μπόρεσα και τα έβγαλα. Ήξερα ότι η παραγωγή θα μου πάρει άλλα. Ο άνθρωπος αυτός μου έφερε κάποια στιγμή ένα ψωμί, το οποίο μοιράστηκε στα 11 και φάγανε όλοι. Κι επειδή ήταν κάτι κρυφό, τους περισσότερους τους τάισα στο στόμα γιατί έπρεπε να κρυφτούμε. Έγινε άλλες δύο φορές, μία από εμάς και μία από τους Μαχητές. Όταν ζαλίζεσαι από την πείνα λες ότι κάτι πρέπει να γίνει. Ξεκίνησε αυθόρμητα από την κίνηση να δώσω τα παπούτσια μου και ανταποδόθηκε από τον άνθρωπο αυτόν και απλά έγινε άλλη μία φορά. Κάποιοι θεώρησαν πολλά πράγματα. Όταν παίρνεις αυτό και το κόβεις σε έντεκα κομμάτια, οπωσδήποτε σου λέει ο κακοπροαίρετος ότι έχεις άλλο ένα και το έχεις φάει μόνος σου. Πραγματικά κάποιοι έψαχναν τα βράχια, αν έχω κρύψει φαγητό. Προσπαθούσαν κάτι να βρουν συνέχεια».

Δες το βίντεο καθώς και όσα δήλωσε για την Σόφη Πασχάλη, στην επόμενη σελίδα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *