Σοκαριστικές αποκαλύψεις 8 χρόνια μετά τον θάνατο του Michael Jackson σύμφωνα με χειρόγραφες επιστολές που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του, ο Μichael Jackson, έστειλε τα χειρόγραφα αυτά σε Γερμανό επιχειρηματία και φίλο του, τον Μάικλ Γιακομπσχάγκεν, στα οποία του έλεγε πόσο τρομοκρατημένος ήταν και πως προσπαθούσαν να τον δολοφονήσουν.
Σε συνέντευξή του στην αυστραλιανή εκπομπή, ο Γιακομπσχάγκεν αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ύπαρξη των ιδιόχειρων σημειωμάτων.
«Προσπαθούν να με δολοφονήσουν», «φοβάμαι για τη ζωή μου» έγραφε στα χειρόγραφα ο διάσημος τραγουδιστής. Κάποιες σημειώσεις ωστόσο αφορούσαν τη διοργανώτρια των συναυλιών στο Λονδίνο AEG και κάπου έγραφε:
«AEG. Μου ασκούν τόσο μεγάλη πίεση… Φοβάμαι για τη ζωή μου».
News
“Deja Vu”: Κυκλοφόρησε το πολύχρωμο video clip της Έλενας Παπαρίζου μαζί με την Marseaux
UNCATEGORIZED
Το νέο single του Silot “Shelter” μόλις κυκλοφόρησε!
News
Η Miley Cyrus θα τραγουδήσει στο pre-show του Super Bowl 2021
MAD RADIO 106.2
O Junior Pappa μιλάει για τη συνεργασία του με τον Christos Mastoras στο “With or Without You”