Οι ηθοποιοί του Avengers είναι επιβάτες σε ένα τρελό tour bus με ξεναγό τον James Corden!

Star Star Tours

Μετά το Carpool Karaoke ο James Corden επεκτείνεται σε λεωφορείο χολυγουντιανών αστέρων!

 

Για την προώθηση της νέας ταινίας της Marvel “Avengers: Infinity Wars” το cast βρέθηκε την Πέμπτη 26 Απριλίου, στην εκπομπή του James Corden, Late Late Show.

Ο James Corden είναι από τους παρουσιαστές που πάντα ανακαλύπτει νέους τρόπους να ψυχαγωγεί το κοινό του. Έπειτα λοιπόν από το διάσημο Carpool Karaoke, ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο στην εκπομπή του το “Star Star Tours”.

Θεώρησε πως είναι άδικο μόνο οι τουρίστες να έχουν λεωφορεία που τους δείχνουν αξιοθέατα ή τα σπίτια των celebrities και έτσι έφτιαξε ο ίδιος το δικό του tour bus όπου αστέρια του Hollywood έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια αξέχαστη διαδρομή με πολύ γέλιο, μουσική και φυσικά “αξιοθέατα”.

Πρώτοι του πελάτες λοιπόν το cast των Avengers με ονόματα όπως Tom Hiddleston, Benedict Cumbebatch, Chris Pratt, Zoe Saldana και πολλοί ακόμα να κάνουν την εμφάνιση τους σε ένα tour που θα τους μείνει αξέχαστο!

Τι επιτρέπεται στο tour bus; Ο ξεναγός James πληροφορεί: Οι φωτογραφίες με φλας-αρκεί να τον ταγκάρουν σε όλες τις φωτογραφίες!

Τι απαγορεύεται; Πολλά. Ανάμεσά τους, infinity goblets, βαΪμπράνιο, το σφυρί του Thor και να πας τουαλέτα αν δεν έχεις παίξει σε πάνω από 3 ταινίες της Marvel- οι post edning scenes δεν μετρούν!

Πώς διασκέδασαν οι Avengers στο Star Star Tour;

Έβαλαν αντηλιακό στα πόδια του James Corden, ράπαραν, είδαν αξιοθέατα όπως το “εξοχικό σπίτι” της Barbra Streisand, έκαναν έκπληξη σε φαν σε ένα μαγαζί με κόμικς και διασκεύασαν το “We are the World” του Michael Jackson σε “We save the world, we are Avengers”.

Στο τέλος υπάρχει και μια εμφάνιση έκπληξη! Ποιος μπορεί να είναι;

Διασκεδάστε βλέποντας αυτά και άλλα πολλά στην επόμενη σελίδα!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *