Νίκος Πουρσανίδης: τα παράτησε, πήγε στο Λονδίνο και έγινε o καλύτερος πωλητής ρούχων

«Έκανα πολλές δουλειές! Μετά πουλούσα εισιτήρια σε ένα σινεμά, έπειτα σε ένα café, όπου έφτιαχνα ποτά, καφέδες, ήμουν στον μπουφέ. Έκανα αρκετά»

Η πρώτη επαφή του ηθοποιού Νίκου Πουρσανίδη με το τηλεοπτικό κοινό έγινε μέσα από το σήριαλ του Mega «Πολυκατοικία». Λίγο μετά έφυγε για το Λονδίνο, όπου παντρεύτηκε και έγινε πατέρας.

Απίστευτο! Η …γκαρσονιέρα στο Λονδίνο που κοστίζει 13 εκ. ευρώ

 

poursanidis3

Όμως, ο 32χρονος επέστρεψε στην Ελλάδα, για να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στα «Κλεμμένα Όνειρα». Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Down Town» Κύπρου και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις δουλειές που έκανε στο Λονδίνο προκειμένου να επιβιώσει.

Οι 300 του Λεωνίδα στο Λονδίνο! Γιατί γέμισε το μετρό με Σπαρτιάτες;

 

ag1

«Ήμουν πωλητής στη Chanel, στα Harrods’s, στην Hermes, στην Bond street και πόρτα σε ένα μαγαζί. Έκανα πολλές δουλειές! Μετά πουλούσα εισιτήρια σε ένα σινεμά, έπειτα σε ένα café, όπου έφτιαχνα ποτά, καφέδες, ήμουν στον μπουφέ. Έκανα αρκετά», αποκαλύπτει ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για το πως ήταν ο πρώτος καιρός στη βρετανική πρωτεύουσα και συμπληρώνει: «Είχα βγει, θυμάμαι, ο καλύτερος πωλητής στη Chanel όπου δούλευα. Αυτό δεν είχε σχέση με την υποκριτική βέβαια, αλλά πήρα χαρά όταν πέτυχα κάτι».

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *