Νίκος Οικονομόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα στη συναυλία του

Τι συνέβη;

Το βράδυ της Τρίτης (06/09) ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε συναυλία στη γενέτειρά του, την Πάτρα, σε ενά κατάμεστο στάδιο. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιας το όνειρο που είχε από μικρός ήταν να τραγουδήσει μπροστά σε τόσο κόσμο.

«Αυτό το χειροκρότημα είναι πολύ ωραίο. Θυμόμουν όταν ήμουν παιδάκι και πάντα ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής. Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω. Πριν καθόμουν πίσω στα αποδυτήρια και έλεγα στον μαέστρο αυτά που σας λέω και τώρα. Και λέω κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις. Αυτό που θέλω να πω στους νέους ανθρώπους, στα νέα παιδιά που είστε εδώ, θέλω να έχετε πάντα στόχους. Και οι στόχοι που θα θέσετε στη ζωή σας, θα επιτευχθούν. Αρκεί να το θέλετε πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

@giorgosnaoumis #fypage #fypシ @oikonomopoulos_club @Oikonomopoulos_official_club #patra #oikonomopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος – Giorgos Naoumis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *