Οι νικητές των Billboard Music Awards 2019

νικητές των Billboard Music Awards 2019

Ο Drake έσπασε κάθε ρεκόρ κερδίζοντας 12 βραβεία μεταξύ αυτών εκείνα του καλύτερου ράπερ, του κορυφαίου καλλιτέχνη αλλά και το βραβείο Top Billboard 200.

Τα φετινά Billboard Music Awards που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο «MGM Grand Garden Arena» του Λας Βέγκας και μεταδόθηκαν ζωντανά από το NBC.

Τα Billboard Music Awards 2019 τίμησαν τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες του έτους σε 56 κατηγορίες σε όλα τα είδη μουσικής με οικοδέσποινα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Kelly Clarkson.


Η Cardi B  που ήταν υποψήφια για συνολικά για 21 βραβεία τελικά απέσπασε 8 ενώ ακολούθησαν ο Drake και ο Post Malone με 17 υποψηφιότητες ο καθένας. Μεγάλος νικητής των Billboard Music Awards 2019 ήταν ο Drake, ο οποίος κέρδισε 12 βραβεία, μεταξύ των οποίων για τον «Κορυφαίο Καλλιτέχνη».

Ο Καναδός ράπερ μετρά πλέον 27 βραβεία στα Billboard Music Awards και ξεπερνά την Taylor Swift των 23 βραβείων σπάζοντας με αυτό τον τρόπο κάθε ρεκόρ στα χρονικά της διοργάνωσης.

Στους καλλιτέχνες που προτάθηκαν προς βράβευση και είχαν την ευκαιρία να σημειώσουν καινούργια ρεκόρ συμπεριλαμβάνονταν η Taylor Swift, η Ariana Grande, ο Travis Scott και ο εκλιπών XXXTentacion. #madtv

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *