Η Nicki Minaj παντρεύτηκε τον Kenneth Petty

Η rapper απαντά στις ανησυχίες των fans και στο αν ισχύει η δήλωσή της για αποχώρηση από τη μουσική.

View this post on Instagram

Η @nickiminaj και ο Kenneth Petty ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και τα social media πήραν φωτιά. Οι νεόνυμφοι μοιράστηκαν τη χαρά τους με videos στο Instagram, δείχνοντας τις γαμήλιες κούπες και τα καπέλα του μπέιζμπολ, που ετοίμασαν για τη συγκεκριμένη μέρα. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το καλοκαίρι και έβγαλε άμεσα την άδεια του γάμου. Κι ενώ η Nicki θεωρούσε τον Αύγουστο, πως το να διοργανώσει ένα γάμο άμεσα θα ήταν τρομακτική δουλειά, αλλά έδινε ένα περιθώριο 80 ημερών για να γίνει. Τον Σεπτέμβριο η rapper είχε δηλώσει, πως ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τη μουσική προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Τώρα όμως, η Nicki δηλώνει, πως δεν πρέπει να δίνουμε και πολύ βάση σε αυτή τη δήλωση! Οι fans εξέφρασαν την ανησυχία τους για το παρελθόν του Kenneth, ο οποίος έχει καταδικαστεί για βιασμό. Η τραγουδίστρια τους καθησυχάζει, απαντώντας πως αυτό έγινε όταν ο άντρας της ήταν 16 ετών και πλέον έχει ωριμάσει. Άλλωστε οι δυο τους γνωρίζονται από μικρά παιδιά. #madtv- διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Η Nicki Minaj και ο Kenneth Petty ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και τα social media πήραν φωτιά. Οι νεόνυμφοι μοιράστηκαν τη χαρά τους με videos στο Instagram, δείχνοντας τις γαμήλιες κούπες και τα καπέλα του μπέιζμπολ, που ετοίμασαν για τη συγκεκριμένη μέρα.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το καλοκαίρι και έβγαλε άμεσα την άδεια του γάμου. Κι ενώ η Nicki θεωρούσε τον Αύγουστο, πως το να διοργανώσει ένα γάμο άμεσα θα ήταν τρομακτική δουλειά, αλλά έδινε ένα περιθώριο 80 ημερών για να γίνει.

Τον Σεπτέμβριο η rapper είχε δηλώσει, πως ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τη μουσική προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Τώρα όμως, η Nicki δηλώνει, πως δεν πρέπει να δίνουμε και πολύ βάση σε αυτή τη δήλωση!

Οι fans εξέφρασαν την ανησυχία τους για το παρελθόν του Kenneth, ο οποίος έχει καταδικαστεί για βιασμό. Η τραγουδίστρια τους καθησυχάζει, απαντώντας πως αυτό έγινε όταν ο άντρας της ήταν 16 ετών και πλέον έχει ωριμάσει. Άλλωστε οι δυο τους γνωρίζονται από μικρά παιδιά.

https://www.instagram.com/p/B357b7xHN_0/?utm_source=ig_embed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *