Δείτε το τρέιλερ του Dancing with the Stars!

Με τον Γιάννη Λάτσιο στο τιμόνι, αλλά την Δούκισσα Νομικού, πρωταγωνίστρια, βγήκε το τρέιλερ του νέου κύκλου του “Dancing with the stars”! Εντυπωσιακή, η νεαρή παρουσιάστρια οδηγεί ένα αυτοκίνητο-αντίκα, όπου στο πίσω μέρος κάθονται τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Αλέξης Κωστάλας και Γκαλένα Βελίκοβα. Το τέταρτο μέλος, η Κάτια Δανδουλάκη, δεν συμμετείχε, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών της στο εξωτερικό.

latsios

 

Η νέα εντυπωσιακή ταινία για την προώθηση του Dancing που ετοίμασε ο ΑΝΤ1 απεικονίζει την ατμόσφαιρα ενός κλασικού film noir της δεκαετίας του 40. Είναι νύχτα σε κάποιο απόμερο σημείο της πόλης. Βλέπουμε την ξανθιά παρουσιάστρια με γοητευτικό στιλ Lana Turner να στέκεται μπροστά από το αυτοκίνητό της, το οποίο έχει τρύπιο λάστιχο.

Μόνη της στη σκοτεινή ερημιά δείχνει απεγνωσμένη. Ξαφνικά, εμφανίζεται ένα καλογυαλισμένο αυτοκίνητο εποχής. Η Δούκισσα το αναγνωρίζει και τρέχει προς το μέρος του. Η πόρτα του συνοδηγού ανοίγει και η φοβισμένη κοπέλα μπαίνει μέσα. Οδηγός είναι ο Γιάννης Λάτσιος. Στη συνέχεια, βλέπουμε στο πίσω κάθισμα να κάθονται και τα άλλα δύο μέλη της κριτικής επιτροπής του DWTS5 και να χαμογελούν στη Δούκισσα.

Το αυτοκίνητο εξαφανίζεται μέσα στο σκοτάδι και στην οθόνη εμφανίζεται το λογότυπο DWTS 5. Tα γυρίσματα ήταν όλα νυχτερινά έγιναν στον Πειραιά την προβλήτα Ε2, όπου υπάρχουν αποθήκες ενός παλιού εργοστασίου, ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ της Πέμπτης και ολοκληρώθηκαν ξημερώματα Παρασκευής.

latsios6

latsios2

doukisa1

Δείτε το:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *