Ποιο μέλος των Spice Girls ανακοίνωσε ότι θα πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και το σεξ;

Mel B αποκάλυψε ότι θα πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης

Μέσω δηλώσεων στη Βρετανική The Sun, η Mel B αποκάλυψε ότι θα πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και το σεξ.

“Έχω πάρει την απόφαση να ξεκινήσω κατάλληλη θεραπεία (πρόγραμμα) μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αλλά θα πρέπει να είναι στη Μεγάλη Βρετανία γιατί είμαι πολύ “Βρετανίδα” και ξέρω ότι αυτό θα δουλέψει καλύτερα για μένα” δήλωσε.

“Οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για μένα. Δουλεύω με ένα συγγραφέα για το βιβλίο μου, “Brutally Honest”, και ήταν απίστευτα τραυματικό το να ξαναζήσω μια συναισθηματικά βίαιη σχέση και το να αντιμετωπίσω τόσα πολλά μεγάλα προβλήματα στη ζωή μου” αποκάλυψε η Mel B.

“Μερικές φορές είναι δύσκολο να αντιμετωπίσω τα συναισθήματα που νιώθω” πρόσθετε. “Το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ το σεξ ή το αλκοόλ — (το πρόβλημα) είναι κάτω από όλα αυτά. Γνωρίζω πολύ καλά ότι βρίσκομαι σε ένα σημείο κρίσης. Κανένας δεν το ξέρει καλύτερα από εμένα — αλλά το αντιμετωπίζω”

“Συνεχίζω να δυσκολεύομαι αλλά αν μπορώ να ρίξω φως σε ένα πονεμένο θέμα, το PTSD  και τα πράγματα που κάνουν άνδρες και γυναίκες για να το κρύψουν, θα το κάνω. Μιλάω για αυτό επειδή είναι ένα πολύ σημαντικό προβλήματα για πολλούς ανθρώπους” συμπλήρωσε η Mel B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *