ΜΕΛISSES – “Έλεγες”

Μια συγκλονιστική ιστορία πάθους για το τραγούδι «Έλεγες» από τις ΜΕΛΙSSES. Ένα video clip που σε αφήνει με κομμένη την ανάσα!

Τα πολυήμερα γυρίσματα έγιναν μέσα στον περασμένο Φλεβάρη και τη σκηνοθεσία υπογράφει το ίδιο το γκρουπ ΜΕΛΙSSES, που με μια ψηφιακή κάμερα στο χέρι απαθανάτισε προσωπικές στιγμές τις οποίες έμπλεξε με «στημένες» σκηνές που προβλέπονταν από το σενάριο, παραδίδοντας ένα απίστευτα αληθοφανές ταινιάκι μικρού μήκους.

Η ερωτική ιστορία ανάμεσα στον τραγουδιστή του συγκροτήματος Χρήστο Μάστορα και την Courtney έχει καλές και κακές στιγμές, όπως συμβαίνει με όλα τα ζευγάρια, όμως μερικές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε δυο φορές αυτά που λέμε. «If you leave, don’t come back», της λέει χωρίς να το πιστεύει και χωρίς να φαντάζεται το τραγικό τέλος της ιστορίας τους.

Για ακόμη μια φορά οι MEΛΙSSES, μας ξαφνιάζουν με την αισθητική τους!

Το συγκρότημα που ήδη από την πρώτη δισκογραφική του δουλειά έβγαλε μεγάλες επιτυχίες όπως το «Κρυφά» και στη συνέχεια έκανε το δεύτερο δίσκο «ΑΚΟΥ» χρυσό, αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει το νέο του τρίτο άλμπουμ!

Η τρυφερή ερωτική μπαλάντα «Έλεγες» (μουσική: ΜΕΛΙSSES, στίχοι: ΜΕΛΙSSES, Μαρία Παπαγεωργίου, Ζώζη Φράγκου) είναι το τραγούδι που μας προετοιμάζει για την κυκλοφορία του νέου δίσκου που δεν θα αργήσει…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *