Μεγάλος διαγωνισμός DJI Drones και MAD RADIO 106,2: Κέρδισε 2 drones!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

 

Είσαι fan της τεχνολογίας και θέλεις να είσαι up to date με τα πιο fun και χρήσιμα gadgets; Σου αρέσει να βλέπεις τα πάντα «αφ’ υψηλού»;

Το MAD RADIO 106,2 και η Ιλένια Ουίλιαμς, σου δείχνουν τον κόσμο από ψηλά και σου δίνουν την ευκαιρία να είσαι εσύ ένας από τους δυο μεγάλους τυχερούς που θα κερδίσουν δυο μοναδικά drones!

Τα DJI Spark και DJI Mavic Air, προσφορά του καταστήματος DJI store Ελλάδος www.dji-store.gr, θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους αιθέρες!

Ναι αλλά τι να το κάνω εγώ το drone;

Tα Drones είναι το πιο μοδάτα και fun gadget που υπάρχουν αυτή την περίοδο και μπορείς μ’ αυτά να κατακτήσεις τον αέρα και να δεις από ψηλά πώς είναι η γειτονιά σου, ένα μέρος που σου αρέσει πολύ, να τραβήξεις βίντεο, ακόμα και να βγάλεις την καλύτερη selfie από ψηλά.

Σε ψήσαμε; Μάθε πως μπορείς να τα κερδίσεις!

Στείλε μήνυμα γράφοντας MAD KENO και το ονοματεπώνυμο σου στο 54981 και ίσως εσύ είσαι ένας από τους δυο υπερτυχερούς που θα αποκτήσουν ένα από τα 2 φανταστικά drones.

Χρέωση 1,49 €/SMS με ΦΠΑ. Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού.

Σου έχουμε και άλλο!

Με κάθε μήνυμα που θα στείλεις, κερδίζεις μια δωροεπιταγή αξίας 3€ από το ηλεκτρονικό κατάστημα με επώνυμα ρολόγια & αξεσουάρ luxestyle.gr!

Η δωροεπιταγή ισχύει για όλους όσους στείλουν μήνυμα και, σε περίπτωση που στείλεις πάνω από 1 φορά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αθροιστικά τις δωροεπιταγές σου με όριο τα 20€ ανά μέρα και αγορά.

Όροι συμμετοχής στο www.mad.gr

Διάρκεια διαγωνισμού έως 24 Οκτωβρίου

Πληροφορίες και φωτογραφίες για τα δυο Drones:

Λίγα λόγια το DJI Spark:

Εύκολο στη μεταφορά του και με πολλές λειτουργίες πτήσης. Με ένα κούνημα των χεριών σας, μπορείτε να τα φέρετε πιο κοντά σας για να βγάλετε την καλύτερη selfie!

Μπορείς να κάνεις λήψεις video Full FH και φωτογραφίες στα 12 MP. Έχει λειτουργία TapFly, ενώ με τη λειτουργία Active Track, μπορείτε να του δώσετε την οδηγία να σας ακολουθήσει. Έχει λειτουργία Auto Return Home που σημαίνει ότι δεν θα το χάσετε ποτέ ακόμα κι αν απομακρυνθεί. Η εμβέλεια του είναι 2 χιλιόμετρα σε ανοιχτό πεδίο.

Και λίγα λόγια για το DJI Mavic Air:

Είναι ένα μικρό και πτυσσόμενο drone. Λήψη για φωτογραφία και βίντεο. Μπορεί να τραβήξει video 4K με 30 fps. Μπορείς να φτιάξεις μία εκπληκτική πανοραμική φωτογραφία, αφού μπορεί να ενώσει 25 φωτογραφίες μαζί. Παίρνει κάρτα micro SD, έχει εσωτερική χωρητικότητα 8 GB, ενώ διαθέτει και σύστημα μετάδοσης βίντεο μέσω Wi-Fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *