Μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο του Αντώνη Ρέμου και της Μελίνας Ασλανίδου!

Την Πέμπτη στις 17 Σεπτεμβρίου!


 

 

Η μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, αποτελεί και την ολοκλήρωση της μεγάλης και ιδιαίτερα επιτυχημένης περιοδείας του Αντώνη Ρέμου και της Μελίνας Ασλανίδου, φέτος το καλοκαίρι.

Η περιοδεία του Αντώνη Ρέμου ξεκίνησε από το Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης με μία sold out συναυλία, όπου 7.000 κόσμος παρακολούθησε μια μαγική βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια, ιδιαίτερο κέφι και στιγμές μοναδικές. Μαζί του ήταν το συγκρότημα Mέλιssεs.

DSC_6911

Μελίνα Ασλανίδου – Αντώνης Ρέμος

 

O Αντώνης Ρέμος, αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της εποχής μας, μαγεύει το κοινό με την ανεπιτήδευτη σκηνική του παρουσία, την μοναδική φωνή του και τα υπέροχα αγαπημένα τραγούδια του. Μας χαρίζει πάντα μαγικές στιγμές από τις πιο βαθιά λαϊκές στιγμές του μέχρι τις πιο δυνατές ροκ επιλογές του. Είναι ο καλλιτέχνης που αγαπάμε να ακούμε ζωντανά γιατί μας παρασύρει και μας γεμίζει αισιοδοξία και κέφι.

Η Μελίνα Ασλανίδου συναντήθηκε με τον Αντώνη Ρέμο σε 5 μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα χαρίζοντας στον κόσμο που τους παρακολούθησε και τους τίμησε με την παρουσία του, μοναδικές βραδιές.

DSC_6766

Ο  κ.Κώστας Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο του Παιδιού, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Ρέμος και η κα.Μαρίνα Νικολάου, Διευθύντρια CYTA Ελλάδος.

 

Η Μελίνα Ασλανίδου, μία μοναδική μαγική φωνή, με δυναμική σκηνική παρουσία και ερμηνείες πάντα συγκινητικές, έδωσε το δικό της στίγμα ερμηνεύοντας τις δικές της επιτυχίες αλλά και τραγούδια αγαπημένα.

Ο Αντώνης και η Μελίνα θα συναντηθούν στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, να γιορτάσουν την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών τους συναντήσεων. Η βραδιά προβλέπεται ιδιαίτερα δυνατή μια και οι δύο καλλιτέχνες θα συναντηθούν τελευταία φορά επί σκηνής.

Η Cyta, ο μοναδικός πάροχος τετραπλών υπηρεσιών σε ένα, ενιαίο συμβόλαιο στην Ελλάδα, είναι ο μεγάλος χορηγός και αυτής της συναυλίας όπως και όλης της φετινής περιοδείας του καλοκαιριού. Η Cyta, για άλλη μία φορά, συνόδευσε τον Αντώνη Ρέμο αλλά και την Μελίνα Ασλανίδου σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι μουσικής, χαράς, ψυχαγωγίας και αισιοδοξίας.

DSC_6834-1

Η συναυλία του Κατράκειου Θεάτρου έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα μια που προσφέρει 2 ευρώ ανά εισιτήριο στον Οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού».

Επίσης στα πλαίσια της ευαισθησίας που έχει ήδη επιδείξει ο Αντώνης Ρέμος στην συναυλία αυτή θα υπάρχει μια μονάδα αφύπνισης για τους Δότες του Μυελού των Οστών από την κλινική Ρέα, καθώς και η δυνατότητα λήψης δειγμάτων για όποιον θέλει να γίνει Δωρητής του Μυελού των Οστών.

DSC_6892

Ο  κ.Κώστας Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο του Παιδιού, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Ρέμος, η κα.Μαρίνα Νικολάου, Διευθύντρια CYTA Ελλάδος και ο  κ.Παναγιώτης Αποστολακόπουλος από την κλινική ΡΕΑ.

 

Σας περιμένουμε όλους στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου με την Μελίνα Ασλανίδου την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, προκειμένου να ζήσουμε μια ιδιαίτερη και γεμάτη κέφι και τραγούδια βραδιά για το κλείσιμο του φετινού καλοκαιριού.

Μην το χάσετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *