Μαρία Ηλιάκη: «Έχω χωρίσει άνθρωπο επειδή δεν έκανε καλό σεξ»

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της με το “Αυτά είναι”, η Μαρία Ηλιάκη μιλάει για το κεφάλαιο «σχέσεις» και «σεξ» και εξομολογείται αν της έχουν κάνει πρόταση γάμου.

Αντέχει την απόρριψη; «Φυσικά. Και έχω απορρίψει και με έχουν απορρίψει. Και έχω απογοητεύσει και έχω απογοητευτεί. Αλλά με τους περισσότερους ανθρώπους με τους οποίους έχω υπάρξει ερωτικά διατηρώ πολύ καλές σχέσεις. Δεν μιλώ μόνο με όσους αποδείχτηκαν ανειλικρινείς απέναντι μου. Έχεις θέμα με την ειλικρίνεια. Μεγάλο. Θεωρώ έντιμο τόσο το “σε θέλω” όσο και το “θέλω να φύγω”. Το να λέει, για παράδειγμα, ένας άντρας “θέλω λίγο χρόνο” και να εξαφανίζεται δείχνει έλλειψη ανδρισμού”» , αναφέρει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Εγώ weekly και τον Πάνο Γιαννακόπουλο και σημειώνει πως η μικρότερη σχέση της κράτησε μόλις τρεις μήνες, ενώ έχει να ερωτευτεί αρκετό καιρό και είναι μόνη της. «Ποιον νοιάζει, όμως, αυτό;», αναρωτιέται στη συνέχεια.

Αποκαλύπτει πως στις σχέσεις της θέλει να είναι «γατούλα»; «Το προσπαθώ. Δεν το καταφέρνω πάντα, γιατί είμαι αρκετά δυναμική και δραστήρια. Δεν είναι εύκολο να είσαι γατούλα. Ξέρω ότι κάποιοι άντρες θα με ήθελαν περισσότερο «υποταγμένη». Όσες φορές έχω ερωτευτεί, ερωτεύτηκα βέβαια έντονα, αλλά ποτέ κεραυνοβόλα. Το θέμα είναι να σε κερδίζει ο άλλος σιγά σιγά», σημειώνει και εξομολογείται πως είναι αρκετά συντηρητική, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι μόνο στο φλερτ, αλλά όχι στο σεξ. «Όταν με φλερτάρουν, σκύβω το κεφάλι και κοκκινίζω».

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια αναφέρεται στους άνδρες και το φλερτ. «Οι άντρες δυσκολεύονται να με πλησιάσουν. Συνήθως τους δίνω το “πράσινο φως” για να καταλάβουν ότι ενδιαφέρομαι. Οι άντρες δεν αντέχουν να “κερδίζει” η γυναίκα σε αυτούς τους τομείς. Έχω υπάρξει με άνθρωπο ο οποίος έβγαζε λιγότερα χρήματα από εμένα και δεν ευδοκίμησε η σχέση, όσο και αν προσπάθησα να τον κάνω να αισθανθεί σημαντικός. Είναι στη φύση του άντρα να είναι ισχυρός», λέει και προσθέτει:«Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ηλικία ή την εμπειρία. Εχω υπάρξει και με μικρότερους άντρες οι οποίοι ήταν περισσότερο “μάγκες” από μένα. Έχω υπάρξει και με άλλους που δεν μπορούσαν να με διαχειριστούν. Έχω μετανιώσει για κάποιους που άφησα να μείνουν ή να μπουν στη ζωή μου».

Όπως παραδέχεται αποφεύγει τις λέξεις «πάντα» και «ποτέ», ενώ αποφεύγει να… σαλιαρίζει μπροστά σε κόσμο γιατί δεν της αρέσει. Μου αρέσει όμως να κυκλοφορώ πιασμένη χέρι-χέρι με το σύντροφο μου», λέει χαρακτηριστικά και εξομολογείται ότι στους χωρισμούς την παίρνει από κάτω.

Ακόμα, δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι της έχουν κάνει πρόταση γάμου στο παρελθόν, στην ηλικία 25 ετών αλλά δε δέχτηκε, όπως ήταν φυσικό «Ήμουν μωρό στα 25. Δεν είχα μυαλό τότε για γάμους» και τάσσεται υπέρ της άποψης πως ο έρωτα με έρωτα περνάει, καθώς και ότι η μοναξιά και η σιωπή επίσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *