Μαρία Μπακοδήμου: “Θα με στεναχωρούσε αν το παιδί μου έλεγε ότι είναι gay”

Σε λίγες ημέρες, είναι η πρεμιέρα της εκπομπής της και η Μαρία Μπακοδήμου, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, εξομολογείται αν είναι αυστηρή μητέρα και αποκαλύπτει πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος από τους γιους της τής έλεγε ότι είναι gay.

«Είμαι αυστηρή μητέρα, αλλά για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Να μάθουν να σέβονται τον εαυτό τους πρώτα απ’ όλα και μετά τους άλλους, να μάθουν να είναι ανεξάρτητοι… Είναι λίγοι οι κανόνες αλλά εκεί είμαι πολύ Frau! Ώρες-ώρες στενοχωριέμαι γιατί θέλω να είμαι εγώ στο σπίτι ο στρατηγός», δηλώνει στο περιοδικό You και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Πώς θα αντιδρούσε, αν το παιδί της τής έλεγε ότι είναι gay; «Το έχω σκεφτεί. Θα με στενοχωρούσε γιατί θα δυσκολευόταν. Τώρα πια γινόμαστε πιο νεοσυντηρητικοί. Θα είχε να παλέψει με κόσμο που ακόμα πιστεύει ότι μια τέτοια κατάσταση είναι αρρώστια! Θα ήθελα να είμαι πολύ στο πλευρό του. Και θα μου έφτανε να καταφέρει να κάνει την επιλογή του και να είναι ξεκάθαρος. Γιατί φαντάζομαι θα είναι βασανιστικό για έναν άνθρωπο να καταλήξει και να το δηλώσει κιόλας. Πρέπει να δημιουργήσεις στο σπίτι σου τις προϋποθέσεις, ώστε τα παιδιά σου να είναι αυτά που είναι και να μη βασανιστούν για να σου πουν την αλήθεια.

Ξέρω gay που όταν το είπαν στους γονείς τους έπαψαν να έχουν σχέση. Δεν γίνεται να μεγαλώνεις ένα παιδί και μετά να το χάνεις γιατί κάνει μια επιλογή που δεν σου αρέσει», παραδέχεται και συμπληρώνει, λέγοντας ότι δεν πιστεύει πως θα είναι η κλασική Ελληνίδα πεθερά, καθώς –όπως τονίζει- τα παιδιά μεγαλώνουν και μετά τις σπουδές τους ζουν μόνα τους και κάποια στιγμή παντρεύονται. «Θα χαρώ πολύ να βλεπόμαστε τις Κυριακές σε ένα τραπέζι. Το παραπάνω δεν το πιστεύω».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *