ΜadWalk TV: To πιο fashionable κανάλι του Mad, αποκλειστικά στο VODAFONE TV

Έρχεται την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο VODAFONE TV, στο πλαίσιο του Madwalk 2022 by Serkova

Το MadWalk TV, το πιο fashionable κανάλι του Mad, έρχεται την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο VODAFONE TV, στο πλαίσιο του Madwalk 2022 by Serkova που θα πραγματοποιηθεί παρουσία κοινού στις 13 Δεκεμβρίου στο Tae Kwon Do. 24 ώρες συνεχόμενης μουσικής και μόδας, σε ένα πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα μας μεταφέρει στον παλμό του MadWalk, του μοναδικού θεσμού στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα.

Το MadWalk TV είναι ένα διαφορετικό pop-up κανάλι, που φέρνει στις οθόνες μας τις καλύτερες στιγμές όλων των MadWalk shows που έχουν προηγηθεί, μέσα από διαφορετικές θεματικές ζώνες. Πρόκειται για ένα πλούσιο περιεχόμενο με εντυπωσιακά acts καλλιτεχνών, catwalks που άφησαν εποχή, glam δημιουργίες ελλήνων σχεδιαστών, αλλά και catwalks από όλον τον κόσμο. Και φυσικά, προβολή ολόκληρου του show από όλα τα Madwalk, αλλά και videos που έγιναν viral.

Μια μοναδική τηλεοπτική εμπειρία γεμάτη μόδα, έμπνευση, δημιουργία, και πολλή – πολλή μουσική. Συντονιστείτε στο VODAFONE TV και απολάυστε το MadWalk, όπως δεν το έχετε ξαναδεί!

Το Madwalk 2022 by Serkova έρχεται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο Tae Kwon Do, η τηλεοπτική μετάδοση του event θα γίνει από το Mega στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ η πρώτη επανάληψη θα προβληθεί αποκλειστικά από το Vodafone TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *