Η Lana Del Rey χαρακτηρίζει το “Wicked Game” ως το πιο sexy τραγούδι

Και καλεί στη σκηνή τον ερμηνευτή του κομματιού, Chris Isaak για να το τραγουδήσουν μαζί.

Την Πέμπτη το βράδυ το Hollywood Bowl στο Los Angeles, υποδέχθηκε τη Lana Del Rey επί σκηνής. Η τραγουδίστρια, όμως, δεν ήταν μόνη της. Προσκάλεσε στη σκηνή τον Chris Isaak, με τον οποίο τραγούδησαν το WICKED GAME.

“Δεν ξέρω αν μπορώ να ερμηνεύσω το τραγούδι τόσο όμορφα, όπως ο Chris, αλλά δεν μπορεί να είμαστε στο Hollywood και να μην ακουστεί το πιο sexy τραγούδι όλων των εποχών,” δήλωσε η Lana.

Νωρίτερα η τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι του Joni Mitchell, FOR FREE με τις κολλητές της Zella Day και Weyes Blood, τις οποίες χαρακτηρίζει, ως τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της πόλης, ίσως και του κόσμου.

Ο Adam Cohen και ο Sean Lennon ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν με τη Lana το CHELSEA HOTEL NO.2 και το TOMORROW NEVER CAME, αντίστοιζα. Μετά το ντουέτο τους, ο Lennon θυμήθηκε, πως η τραγουδίστρια είχε δηλώσει, πως θα ήθελε κάποια στιγμή να εμφανιστεί με ένα μέλος των EAGLES, για να ερμηνεύσει μαζί του το HOTEL CALIFORNIA και αποκαλύπτει στην Lana, ότι είναι μακρινός ξάδερφος του Don Henley, frontman του συγκροτήματος.

Στη σκηνή εμφανίστηκαν επίσης ο Jack Antonoff, ο οποίος συνόδευσε την Del Rey στο πιάνο και ο Jesse Rutherford of The Neighbourhood, με τον οποίο η Lana τραγούδησε το DADDY ISSUES, ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι της τραγουδίστριας, του 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *