Κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες… «θα κάτσουν σπίτι»!

Κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες... «θα κάτσουν σπίτι»

Ένα αγαπημένο τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη ήρθε και πάλι στο προσκήνιο!

Η γνωστή επιτυχία του Λουκιανού Κηλαηδόνη «Θα Κάτσω Σπίτι», δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ πιο επίκαιρη από τώρα που έχουμε ήδη περάσει στη 2η εβδομάδα της καραντίνας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Εννέα καλλιτέχνες δημιούργησαν μία διαφορετική version του γνωστού και αγαπημένου τραγουδιού, με τίτλο «Θα κάτσω σπίτι, 2020», με την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη. Οι καλλιτέχνες παραχώρησαν αφιλοκερδώς τη συμμετοχή τους, ενώ τα έσοδα του τραγουδιού θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.
Οι Χρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρίζα Ρίζου, Βιολέτα Ίκαρη και Μαρία Κηλαηδόνη μας δείχνουν πως η ζωή συνεχίζεται, μένουμε σπίτι και ενωνόμαστε όλοι μέσα από τη μουσική.
Ο κάθε καλλιτέχνης από το σπίτι του, τράβηξε ξεχωριστά #menoumespiti video τον εαυτό του να τραγουδάει τον «ύμνο του κορονοϊού» και έπειτα τα ένωσαν, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη και συγκινητική ενέργεια, η οποία ήδη βρίσκεται στα trends του Youtube!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *