Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ποσό που πρόκειται να πάρει στο Survivor 2 – Υπό έναν όρο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ποσό που πρόκειται να πάρει στο Survivor 2

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα αποχωρήσει από τον Αγιο Δομίνικο πλουσιότερη κατά 100.000 ευρώ, θα λάβει δηλαδή ποσό ίσο με το τελικό έπαθλο του reality επιβίωσης! Μάλιστα, αυτό το χρηματικό ποσό θα το λάβει, οποιαδήποτε στιγμή και αν φύγει από το παιχνίδι, είτε την επόμενη εβδομάδα, είτε κάτσει έξι μήνες.

Ο μοναδικός όρος για να πάρει αυτά τα χρήματα είναι να την βγάλουν υποψήφια οι συμπαίκτες της και να την ψηφίσει ο κόσμος. Διαφορετικά, αν δηλαδή φύγει μόνη της, τότε η παρουσίαστρια θα λάβει το ποσό που αντιστοιχεί στο διάστημα που κάθισε, δηλαδή περίπου 500 με 700 ευρώ την εβδομάδα.

Όσοι γνωρίζουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δίνουν 50% πιθανότητες στο να συμβεί κάτι τέτοιο. «Από τη μία ήξερε καλά τι την περιμένει, από την άλλη όμως είναι ένα πρόσωπο με απρόβλεπτες αντιδράσεις, που δεν διστάζει να πάρει αποφάσεις στο δευτερόλεπτο», επισημαίνει στο ΛΟΙΠΟΝ πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά την παρουσιάστρια και υπενθυμίζει με νόημα τον δημόσιο καβγά της Κωνσταντίνας με τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. «Δεν ήταν μόνο το ότι ήταν ανάμεσα σε κόσμο και ήταν κεντρική παρουσιάστρια. Γνώριζε πως υπήρχαν και παπαράτσι μέσα στο μαγαζί. Παρ’ όλα αυτά, όταν θύμωσε, δεν υπολόγισε τίποτα».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *