Οι KISS θα δώσουν άλλο νόημα στην έκφραση “Down Under”

KISS συναυλία με καρχαρίες

Είναι η φράση με την οποία προσφωνούν οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι την Αυστραλία.

Οι KISS ετοιμάζονται για την περιοδεία τους στην Αυστραλία και θα δώσουν μια μοναδική συναυλία για 8 τυχερούς και αρκετούς… καρχαρίες.

Έχοντας εμφανιστεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη, εδώ και 50 χρόνια, το rock συγκρότημα θα δώσει μια υποθαλάσσια συναυλία σε σκάφος, το οποίο θα διαθέτει υποβρύχια μεγάφωνα για να ακούγεται η μουσική τους και στο νερό.

Το event θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου. Η επιβίβαση θα γίνει σε δύο σκάφη (ένα για το συγκρότημα και ένα για τους 8 fans). Οι fans θα βρεθούν υποθαλάσσια μέσα σε ένα μικρό υποβρύχιο. Oι KISS πάντως δεν θα καταδυθούν.

Ο λόγος για τον οποίο θέλουν να ακουστεί η μουσική τους στους καρχαρίες είναι, όπως δηλώνει το συγκρότημα, πως οι καρχαρίες είναι ευαίσθητοι στις χαμηλές συχνότητες και υποθέτουν πως θα είναι ελκυστικό για αυτούς ο ήχος του rock’n’roll.

“Μιας και θα είμαστε στην Αυστραλία, όλο αυτό το event δίνει ένα νέο νόημα στην έκφραση ‘down under'”

Το εισιτήριο για τους 8 τυχερούς κοστίζει 50 Δολάρια, τιμή που είναι η μισή από τις τελευταίες θέσεις σε μια κανονική συναυλία του συγκροτήματος, π.χ. στο Madison Square Garden. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η συναυλία θα δοθεί στο Indian Ocean off Port Lincoln, της Νότιας Αυστραλίας. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί με τα ρούχα και το μακιγιάζ,, όπως δηλαδή τους έχουμε συνηθίσει.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος, Gene Simmons θα συμμετέχει κανονικά, μετά από πρόσφατη επέμβαση αφαίρεσης πέτρας από τα νεφρά.

Το event είναι σχεδιασμένο από την Airbnb Animal Experiences, με στόχο να διασκεδάσουν οι άνθρωποι τα ζώα και όχι το αντίστροφο, όπως συνηθίζεται.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται όλο αυτό, οι υποβρύχιες συναυλίες δεν είναι κάτι καινούργιο. Τα τελευταία 35 χρόνια, άλλωστε, διεξάγεται στa Florida Keys, το Underwater Music Festival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *