Κατερίνα Καραβάτου: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από τον Alpha

Με αφορμή τη νέα της τηλεοπτική αρχή, η Κατερίνα Καραβάτου δίνει μια ιδιαίτερη συνέντευξη  στο περιοδικό Εγώ weekly και μιλά για τον λόγο που έφυγε από τον Alpha, τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συνεργασία της επί της οθόνης με τον Κρατερό Κατσούλη.

«Την περασμένη χρονιά έγινε μια πολύ καλή δουλειά στο Μες στην καλή χαρά και υπήρξαν αρκετοί άνθρωποι της τηλεόρασης που στη συνέχεια με τίμησαν με προτάσεις συνεργασίας. Μία από αυτές ήταν και του καναλιού Εpsilontv, πριν λήξει η προηγούμενη σεζόν. Ο τρόπος που με προσέγγισαν και οι ιδέες τους με έκαναν να τους εμπιστευτώ. Είμαι έτοιμη πια για το μεγάλο βήμα», αναφέρει στο Εγώ weekly και την Κατερίνα Μπούσιου και επισημαίνει: «Δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση να συνεργαστώ με τον Κρατερό. Το σκέφτηκα αρκετά. Δεν ήταν η πρώτη φορά που μας έγινε πρόταση να συνεργαστούμε τηλεοπτικά. Συζητήσαμε αρκετά μεταξύ μας. Θέλαμε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Ο Κρατερός ήταν πολύ θετικός από την αρχή στο να κάνουμε μαζί εκπομπής, αλλά μου εξήγησε ότι θα συμφωνούσε με όποια απόφαση κι αν έπαιρνα τελικά. Μπορεί να φαίνεται σαν υποχώρηση εκ μέρους του, αυτό με βοήθησε να κατασταλάξω».

Και στη συνέχεια εξομολογείται ότι έχει ένα προβληματισμό αναφορικά με τη συνεργασία της με τον σύζυγό της: «Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι, να ζούμε τέλεια, να έχουμε επικοινωνία μεταξύ μας, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται οπωσδήποτε ότι θα ταιριάξουμε απόλυτα και στη δουλειά, όπου υπάρχει άλλη λογική και επικρατούν διαφορετικοί κανόνες. Σκεφτόμουν “αν διαφωνήσουμε σε κάτι στην εκπομπή, θα είμαστε μετά καλά και στο σπίτι μας;”. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να συμβεί».

Όσο για το κεφάλαιο Alpha, της έγινε πρόταση να συνεχίσει στον σταθμό; Η ίδια απαντά: «Ο κύριος Καλημέρης μου είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνω στο κανάλι, χωρίς όμως να συζητήσουμε κάτι συγκεκριμένο. Ωστόσο είχαν ήδη προκύψει οι άλλες προτάσεις και έπρεπε να πάρω μια απόφαση σύντομα. Του είπα ότι πιεζόμουν χρονικά και ξεκαθάρισα τη θέση μου απέναντί του. Η επανεκκίνηση στον Alpha έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Σε μια ωραία και διαφορετική εκπομπή. Υπήρξαν καλές και κακές στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές πήγε πολύ καλά και τώρα που υπάρχει μια απόσταση χρόνου, κρατώ μόνο τα ευχάριστα από το παρελθόν, αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και είμαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα».

Τέλος, όσον αφορά στη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Κατερίνα Καραβάτου παραδέχεται: «Πήγε καλά η συνεργασία μας. Δεν θα σου πω ότι αναπτύξαμε ιδιαίτερες φιλικές σχέσεις, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο κριτήριο στη δουλειά μας. Και στο παρελθόν μπορεί να μην ήμουν φίλη με κάποιους από τους συνεργάτες μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάναμε πολύ ωραίες εκπομπές» και καταλήγει ότι πως όταν αποφάσισε να κάνει την εκπομπή στο Epsilontv, δεν σκέφτηκε ότι θα είναι στο κανάλι που ήταν πέρσι, δεν λειτούργησε έτσι. Εξάλλου, όπως σημειώνει, φέτος θα βρίσκεται μεσοτοιχία με την Χριστίνα Λαμπίρη, με την οποία στο παρελθόν υπήρξαν στην ίδια ζώνη, σε διαφορετικά κανάλια.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τον Σάκη Ρουβά να ξεσηκώνει το Mad North Stage Festival by TIF-HELEXPO!

Πότε κάνει πρεμιέρα το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” στον ALPHA;

Η συγκινητική στιγμή στην συναυλία της Αλέξιου- Σήκωσε το κεφάλι και φώναξε «Αντώνη…»

Τα σχολεία ξεκίνησαν! Δείτε ένα video με ξεκαρδιστικά…back to school ατυχήματα!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *