Ιλένια Williams - Mad TV
MAD TV GREECE

Ιλένια Williams

Ιλένια Williams

Ηταν 2 Φεβρουαρίου όταν αποφάσισα να κάνω την ηρωική έξοδο και να απαλλάξω τη μαμά μου απο το βάρος την 3 κιλών και 200 γραμμαρίων (τωρα για τα υπόλοιπα που πήρε δεν φταίω εγώ).. Ωστόσο ήμουν ενα ήσυχο μωρό οπως όλοι λένε, φοβερά συγκαταβατικό και συνεργάσιμο.. Τίποτα δεν ήθελα παρά μονο τον Ντόναλντ μου (τον οποίο και εχω ακόμα) και το φαγητό μου.

Μόλις άρχισα να μπαίνω στην εφηβεία, λίγο τα πράγματα άλλαξαν και κάθε άλλο παρά ήσυχη ήμουν πλέον! Μου άρεσε να τραγουδάω, να πηγαίνω βόλτες με τα σκυλιά μου, για καφέ με τις φίλες μου και γενικώς περίμενα πως και πως εκείνη την ημέρα, που θα γινόμουν 18!

Δεν άργησε πολύ – γιατί τα χρόνια βλέπετε περνάνε γρήγορα φίλοι μου- κι έτσι πήρα το πρώτο αεροπλάνο και προσγειώθηκα στην Αγγλία. Εκεί άρχισα να σπουδάζω επικοινωνία των μέσων και δημόσιες σχέσεις για τα επόμενα 2 χρόνια της ζωής μου, ώσπου αποφασίζω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να συνεχίσω να σπουδάζω δημοσιογράφος. Γρήγορα μπορώ να πω ήρθε η πρώτη μου δουλειά σε αυτόν το χώρο και έτσι τα τελευταία 4 χρόνια έχω περάσει απο το Star τον Ant1 και τώρα στο MAD! Yey!

Δεν μπορώ να ζήσω χωρις τη μουσική! Στο σπίτι, στο αμάξι, στη δουλειά, παντού! Και αν δεν παίζει κάπου μουσική τότε αρχίζω και τραγουδάω εγώ. Λατρεύω τα ζώα κι έχω έναν σκύλο που πάω σχεδόν παντού μαζί του, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να καθίσω ούτε λεπτό σπιτι. Δεν μου αρέσει να κοιμάμαι πολύ γιατί δεν θέλω να χάνω τη μέρα μου και θέλω συνεχώς να κάνω πράγματα!
Όσο για τα υπόλοιπα;; Stay tuned! Κάθε μέρα στις 14:00.

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAD TV GREECE

More in MAD TV GREECE

Εκπομπές MAD TV

madtvOctober 3, 2018

Ελένη Βουλγαράκη

madtvFebruary 20, 2017

Το Instanews έρχεται στο πρόγραμμα του MAD!!

Evangelos GiannopoulosNovember 14, 2014

OK

Evangelos GiannopoulosNovember 9, 2014

Loca Report

Evangelos GiannopoulosNovember 9, 2014

COOL.E.R

Evangelos GiannopoulosNovember 9, 2014

Rock Chart

Evangelos GiannopoulosNovember 8, 2014

Mad Greekζ top 10

Evangelos GiannopoulosNovember 8, 2014

Dance Zone

Evangelos GiannopoulosNovember 8, 2014