Το video clip του soundtrack του καλοκαιριού από το Carroten και την Panik Records!

DEMY feat. MIKE – «ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΕΝΑ»
Μουσική/Παραγωγή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Στίχοι: ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ, ΜΙΚΕ
2014 PANIK RECORDS

#carrotensong14

Το Carroten, το Νο. 1 Αντηλιακό στην Ελλάδα, παρουσιάζει για 4η χρονιά το hit του καλοκαιριού συνεχίζοντας την «παράδοση» που έχει να ανατρέπει τους κανόνες, να μας προετοιμάζει & να μας συντροφεύει κατάλληλα και το φετινό καλοκαίρι.

Σε συνέχεια του Νο.1 στα ραδιοφωνικά charts single The Sun, το Carroten εμπιστεύεται για άλλο ένα καλοκαίρι την Panik Records και την Demy, το απόλυτο success story της δισκογραφίας στην pop σκηνή τα τελευταία τρία χρόνια, ως το πρόσωπο που ερμηνεύει μαζί με το νέο ραπερ που θα προκαλέσει τις εντυπώσεις, Mike το φετινό Carroten Single «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα»»

Την μουσική και την παραγωγή του Carroten Single 2014 υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Μωραϊτης, ενώ τα ραπ parts ο Mike.

Τα γυρίσματα του video clip του single υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν ανοιχτά του Αργοσαρωνικού πάνω σε δύο ιστιοπλοϊκά σκάφη. Η κεντρική ιδέα είναι γύρω από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, την αναζήτησή του αλλά και το ταξίδι μέχρι τον τελικό προορισμό. Όλα αυτά πάντα μέσα στο πλαίσιο της φιλίας, της παρέας και της συντροφικότητας γιατί η καλοκαιρινή διάθεση όλων ευνοείται από το γέλιο, την μουσική, την διασκέδαση και & τα απόλυτα must του καλοκαιριού: Carroten Magic Tan & Protect Cream, Carroten Islands Escape Oil, Carroten Tattoo Oil και την κρέμα προσώπου Carroten CC Dream Skin.

Το Carroten αποτελεί για 13η συνεχόμενη χρονιά την πιο αγαπημένη μάρκα των Eλλήνων καταναλωτών και όχι τυχαία, αφού το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τον ελληνικό ήλιο και την πολυετή μελέτη γύρω από την ασφαλή έκθεση σε αυτόν. Ο δημιουργικός σχεδιασμός της σειράς και η παραγωγή των προϊόντων Carroten λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της 100% αμιγώς ελληνικής εταιρείας Σαράντης.
Το τραγούδι «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα», το οποίο «ντύνει» την τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Carroten για το 2014, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Αποδράστε με Carroten
Γιατί
Όσο ο κόσμος θα έχει τον ήλιο, θα είναι εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *