Είδηση βόμβα! Έγκυος η Ελένη Μενεγάκη;

Θα είναι το θέμα που θα απασχολήσει αύριο όλες τις ψυχαγωγικές και lifestyle εκπομπές! Είναι ή δεν είναι έγκυος η Ελένη Μενεγάκη;

H παρουσιάστρια του Alpha διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως πριν από δύο εβδομάδες έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση που έκανε λόγο, ότι η «ωραία Ελένη» έχει ξαφνικές αδιαθεσίες, λιγούρες, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες της να πιστέψουν ότι είναι έγκυος.

Στο παρελθόν, πολλές φορές, φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια να περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, ωστόσο όλες διαψεύστηκαν.

menegaki2

menegaki

Το ρεπορτάζ του περιοδικού You επιβεβαιώνει με επιφύλαξη αυτή τη φορά το ευτυχές γεγονός και παραθέτει φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στον γυναικολόγο της, πανεπιστημιακό καθηγητή (Δ.Σ.). Οι φωτογραφίες δείχνουν την κοιλίτσα της ελαφρώς φουσκωμένη και παρατηρήσαμε, μάλιστα, ότι κατά την είσοδό της στο ιατρείο είχε το παντελόνι της ξεκούμπωτο! Φυσικά, μια επίσκεψη σε γυναικολόγο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι μια γυναίκα είναι έγκυος.

H Χριστίνα Πολίτη στο cosmopoliti.com φαίνεται να ενισχύει την είδηση της εγκυμοσύνης, κάνοντας λόγο για καλά διασταυρωμένες πηγές.

eleni4

 

Πηγή: Peoplegreece.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *