Η βασίλισσα Ελισάβετ τουιτάρει για πρώτη φορά: Τι έγραψε και έγινε πανζουρλισμός από retweets!

H βασίλισσα Ελισάβετ μαθαίνει την τεχνολογία. Το απόγευμα της Πέμπτης έκανε το πρώτο της tweet και ανέβασε φωτογραφίες της από τα εγκαίνια της νέας έκθεσης για την τεχνολογία στις επικοινωνίες στο Μουσείο Επιστήμης του Λονδίνου. Βέβαια η Ελισάβετ δεν έφτιαξε δικό της προσωπικό λογαριασμό, αλλά τουίταρε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό της βρετανικής μοναρχίας (BritishMonarchy).

H βασίλισσα της Αγγλίας στάθηκε μπροστά από ένα τάμπλετ στο μουσείο και μπροστά σε περίπου 600 επισκέπτες, αφού έβγαλε ένα από τα λευκά της γάντια για να μπορέσει να αγγίξει την οθόνη, έγραψε: «Είναι χαρά μου να εγκαινιάζω την έκθεση Information Age στο Μουσείο Επιστήμης (@ScienceMuseum) κι ελπίζω να χαρείτε την επίσκεψή σας. Ελισάβετ».

queen-tweets3

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά ήδη είχαν σημειωθεί 1.181 retweets/κοινοποιήσεις και 725 favourites. Τα νούμερα αυτά έχουν ήδη εκτοξευθεί σε πάνω από 5.500 και 4.500 αντίστοιχα.

Ο λογαριασμός μετρά πάνω από 727.000 ακολούθους.

Οχι πολύ αργότερα, ανέβηκαν φωτογραφίες της βασίλισσας με το hastag #TheQueenTweets, που σημαίνει: Η βασίλισσα τουιτάρει.

queen-tweets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *