Η Τάμτα γύρισε το νέο της video clip στο σπίτι της, αποκαλύπτοντάς μας και το σκηνοθετικό της ταλέντο!

Η Τάμτα γύρισε το νέο της video clip στο σπίτι της, αποκαλύπτοντάς μας και το σκηνοθετικό της ταλέντο!

Το καινούργιο της single “Σ’αγαπώ”, μόλις απέκτησε εικόνα!

Μπορεί η καραντίνα, στην οποία έχουμε μπει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, να μην μας αφήνει πολλές επιλογές μετακίνησης εκτός οικίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί και μέσα στο χώρο του σπιτιού μας. Αυτό ακριβώς έκανε η Τάμτα, η οποία πραγματοποίησε τα γυρίσματα για το νέο της video clip στο σπίτι της, με το κινητό της και με τη βοήθεια του συντρόφου της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Το νέο της single “Σ’αγαπώ”, είναι μια πιο dance εκδοχή της επιτυχίας που είχε κυκλοφορήσει η Μαριάντα Πιερίδη το 2002, σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού και μουσική του Αλέξανδρου Βουραζέλη, παίρνοντας πλέον μια νέα πνοή από την μοναδική φωνή της Τάμτα.

Το video clip είναι αποκλειστικά γυρισμένο στο σπίτι της αγαπημένης τραγουδίστριας, με την ίδια να αναλαμβάνει το μακιγιάζ, το χτένισμα και το styling της καθώς και τη σκηνοθεσία του video, παρέα με τον σύντροφό της. Το μοντάζ και τα οπτικά εφέ επιμελήθηκε η Bodega Visuals, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό και να προσδίδει στην Τάμτα άλλη μία ιδιότητα: αυτή της σκηνοθέτιδας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *