Η Starbucks πρωτοπορεί! Νέος Caffé Americano στη σειρά Starbucks Chilled Classics

H Starbucks  προσθέτει αυτόν τον μήνα ένα ακόμα ολοκαίνουργιο απόκτημα στην κορυφαία, στην αγορά, σειρά έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Starbucks Chilled Classics – τον Caffè Americano με γάλα!

Starbucks Chilled Caffè Americano

Μοναδικό στο είδος του, το νέο κρύο ρόφημα καφέ συνδυάζει τον 100% πιστοποιημένο καφέ Arabica Espresso Roast των Starbucks μαζί με την κατάλληλη μικρή δόση γάλακτος και αποτελεί την πιο έντονη επιλογή γεύσης καφέ από την συνολική σειρά των Starbucks Chilled Classics. Ο Caffè Americano προσκαλεί τους Έλληνες λάτρεις του κρύου καφέ να ζήσουν μια νέα εμπειρία, όπου κι αν βρίσκονται. Όλη η σειρά είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης (σουπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα).

Ο Caffè Americano αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ροφήματα στα καταστήματα Starbucks σε όλη την Ευρώπη και το νέο αντίστοιχο ρόφημα κρύου καφέ θα καλύψει τις προτιμήσεις όλων όσων επιθυμούν περισσότερο καφέ και λιγότερο γάλα.

santorini

Η σειρά Starbucks Chilled Classics (RTD – Ready to Drink) κατέχει ηγετικό μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη καθώς και στην Ελλάδα, και αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την στρατηγική ανάπτυξη της Starbucks στον τομέα  αυτόν.  Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την ανανέωση του σχεδιασμού συσκευασίας όλης της σειράς που έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Οι νέες συσκευασίες της σειράς σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντανακλούν τις βασικές αξίες των Starbucks. Ο νέος σχεδιασμός συνδυάζει μοναδικά,  φυσικά χρώματα και μοτίβα  με χαρακτηριστικά στοιχεία  κάθε διαφορετικής γεύσης,  αντανακλώντας παράλληλα την τεχνογνωσία και το πάθος για τον καφέ που διακρίνει τα Starbucks.

  • ΝΕΟ: Starbucks Chilled Caffè Americano: Εμπνευσμένο από το κλασικό ζεστό ρόφημα Caffè Americano, το κρύο ρόφημα καφέ Caffè Americano είναι φτιαγμένο με 100% πιστοποιημένο καφέ Arabica Espresso Roast, ώστε να επιτυγχάνεται ένας πλούσιος με γεμάτο σώμα Starbucks espresso με την κατάλληλη μικρή ποσότητα γάλακτος για μια πλούσια και έντονη γεύση (#Caffe Americano ).

Starbucks Chilled Caffè Americano

  • Starbucks Chilled Cappuccino: Βασισμένο στο πολυαγαπημένο cappuccino, το κρύο ρόφημα καφέ Starbucks Cappuccino αποτελεί έναν δροσερό συνδυασμό πλούσιου espresso, με απαλό και κρεμώδες γάλα και νότες κακάο, ελαφρώς γλυκό (#Cappuccino).

Starbucks Chilled Cappuccino

  • Starbucks Chilled Caffè Latte: Βασισμένο στο πιο δημοφιλές ρόφημα των καταστημάτων Starbucks, αυτός ο κλασικός συνδυασμός υψηλής ποιότητας καφέ Starbucks με γάλα, είναι εμπνευσμένος από την πατρίδα των Starbucks το Σιάτλ, Ουάσιγκτον, το μέρος όπου ξεκίνησαν όλα στο ιστορικό Pike Place Market. Το παραδοσιακό latte, ελαφρώς πιο γλυκό, είναι φτιαγμένο με τον καφέ Starbucks Espresso Roast, τους ίδιους κόκκους που χρησιμοποιούνται ως την «καρδιά» όλων των ροφημάτων με βάση τον espresso στα καταστήματα Starbucks (#Caffe Latte).

Starbucks Chilled Caffè Latte

  • Starbucks Chilled Caramel Macchiato: Φτιαγμένο με Starbucks Espresso Roast, το κρύο ρόφημα καφέ Caramel Macchiato αποτελεί έναν μοναδικά απολαυστικό συνδυασμό έντονου espresso καφέ με κρεμώδες γάλα και γεύση γλυκιάς καραμέλας (#CaramelMacchiato) .

Starbucks Chilled Caramel Macchiato

  • Starbucks Chilled Chocolate Mocha: O καφές Starbucks Espresso Roast προσθέτει μια πολυπλοκότητα και ένταση στην κρύα εκδοχή αυτού του αγαπημένου ροφήματος που προσφέρεται στα καταστήματά Starbucks. Νότες καβουρδισμένου espresso ισορροπούν απόλυτα με το πλούσιο κακάο, ζάχαρη και κρεμώδες γάλα, δημιουργώντας ένα απολαυστικό κέρασμα στον εαυτό σας κρύου καφέ που μπορείτε να το απολαύσετε όπου και αν είστε (#ChocolateMocha).

Starbucks Chilled Chocolate Mocha

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *