Οι REC γιόρτασαν 4 χρόνια παρουσίας σ’ενα κατάμεστο Athens ΜΕΤΡΟ Μall!

Οι αγαπημένοι REC γιορτάζουν 4 χρόνια παρουσίας. Αδιαμφισβήτητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι REC κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού και να καθιερωθούν ως ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά συγκροτήματα.

Τέσσερα δημιουργικά χρόνια, γεμάτα αγάπη, τρέλα, αλλαγές, πάθος για τη μουσική, απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας. Δεν είναι τυχαίο το ότι οι μουσικές τους επιλογές οδήγησαν στο να έχουν στο ενεργητικό τους τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μεγάλων χορηγών και το κανάλι τους στο YouTube να έχει μια θέση στο top5 των μεγαλύτερων καναλιών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Οι REC έκλεισαν τον κύκλο μίας από τις πιο επιτυχημένες καλοκαιρινές τους περιοδείες, με μία live εμφάνιση στο Athens Metro Mall, το οποίο ήταν από νωρίς το απόγευμα ασφυκτικά γεμάτο από θαυμαστές του συγκροτήματος, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι έτσι γίνεται αν το λέει η καρδιά σου: πετάς ψηλά! Ενα από τα highlight της βραδιάς ήταν η συμμετοχή-έκπληξη του Νικηφόρου, ο οποίος μαζί με τον Άρη ερμήνευσαν το τραγούδι «Ιεροσυλία», αναβιώνοντας έτσι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα acts της εκδήλωσης των Mad Video Music Awards.

REC

REC1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *