Οι προβλέψεις των ζωδίων για όλο το Σαββατοκύριακο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί εσείς να είστε σε σχετικά καλή φάση, υπάρχουν όμως φιλικά σας πρόσωπα που νιώθουν την περίφημη «μελαγχολία μετά τις γιορτές». Δεν είναι απαραίτητο να τρέξετε να τους συμπαρασταθείτε ή να προσπαθήσετε να τους λύσετε τα προβλήματα (βέβαια αν τυχόν το κάνετε, μπράβο σας). Ας έχετε όμως τουλάχιστον στο μυαλό σας ότι δεν βρίσκονται όλοι στην ίδια φάση με εσάς, και πως δεν φταίνε οι ίδιοι αν είναι κακόκεφοι. Μην το πάρετε προσωπικά, ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο, που σας νοιάζεται πολύ, ανησυχεί για το πώς πηγαίνει η ζωή σας. Υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Να το καθησυχάσετε πειστικά, ή να ακούσετε τις συμβουλές του και να τις κάνετε πράξη. Και τα δύο καλά είναι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ονειρευτήκατε διάφορα πράγματα στη ζωή σας μέχρι τώρα, και η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα δεν πραγματοποιήθηκαν. Δεν είναι παράλογο αν βαριέστε πια τα μεγαλεπήβολα όνειρα (και τις υψηλότατες προσδοκίες που τα συνόδευαν κατα καιρούς), όμως ειδικά αυτές τις ημέρες ευνοούνται πολύ οι (λογικές) φιλοδοξίες. Σκεφτείτε τι θα θέλατε να σας συμβεί μέσα στον επόμενο χρόνο, αποφασίστε ποιοι είναι οι στόχοι σας και κάντε το πρώτο βήμα. Ειδικά την Κυριακή ίσως να έχετε ήδη τα πρώτα αποτελέσματα.

Τώρα που μπήκαμε στην καινούρια χρονιά, ίσως ήρθε η ώρα να τα βρείτε με κάποια άτομα που είτε σας πίκραναν ή πικράθηκαν από εσάς. Μια επαφή μαζί τους ίσως λειτουργήσει λυτρωτικά σε πάνω από ένα επίπεδα της προσωπικής σας ζωής.

 

ΙΧΘΥΣ

Κάτι κάνετε λάθος στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές σας, κι ενώ ξεκινάτε διάφορα πράγματα με όρεξη, στο τέλος βαριέστε και τα παρατάτε. Ίσως πρέπει να σκεφτείτε μήπως για όλο αυτό ευθύνεται λίγο και η ανίκητη τεμπελιά σας. Αυτό το ΣΚ είναι λογικό να θέλετε να ξεδώσετε, όμως θα είναι καλύτερα να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ διασκέδασης και δουλειάς/διαβάσματος. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να νικήσετε την τεμπελιά, και ο καλύτερος είναι να αφοσιωθείτε πολύ στη δουλειά, αλλά για λίγη ώρα και όχι το αντίθετο (που είναι και αυτό που κάνετε συνήθως).

Πολλές παρεξηγήσεις γίνονται μέσω γραπτών μηνυμάτων (είτε στο κινητό ή στο κομπιούτερ) και την Κυριακή δεν αποκλείεται να ζήσετε άλλη μία. Αν δείτε πως το πράγμα ξεφεύγει, πάρτε ένα τηλέφωνο ώστε όλα να ξεκαθαρίσουν, άμεσα κι ωραία.

 

 

 

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *