Οι προβλέψεις των ζωδίων για όλο το Σαββατοκύριακο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια μελαγχολία προσπαθεί απεγνωσμένα να εισχωρήσει στην ψυχή σας και να σας κυριεύσει. Το στοίχημα θα είναι αν θα μπορέσετε να την αφήσετε να εκδηλωθεί μεν (αν την καταπιέσετε θα επιστρέψει δριμύτερη!) αλλά να συγκρατηθείτε και να μην την αφήσετε να κυριεύσει το Σαββατοκύριακό σας. Το διήμερο είναι αρκετά μεγάλο και χωρά και λίγες ώρες μελαγχολίας και νοσταλγίας, αλλά και αρκετές ώρες διασκέδασης και ξεγνοιασιάς. Αν κάνετε και τα δύο θα νιώσετε ίσως την αίσθηση ισορροπίας που τόσο σας λείπει.

Αν πραγματοποιήσετε κάποια νυχτερινή έξοδο, μην πιείτε τόσο που να χάσετε την αίσθηση της πραγματικότητας. Και δεν το λέμε επειδή απαραίτητα θα συμβεί κάτι δυσάρεστο, αλλά επειδή μπορεί να μην πάρετε χαμπάρι πως σας συμβαίνει κάτι ευχάριστο.

 

ΛΕΩΝ

Μερικές φορές, όταν τα αισθηματικά μας δεν πάνε και πολύ καλά (ή είναι και ανύπαρκτα), η λύση έρχεται από τη μουσική. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ακούσετε πολλή και καλή μουσική (ειδικά παλιά) και μέσα απ’ αυτήν θα νιώσετε πως «βρίσκετε ξανά τον εαυτό σας». Θα ταξιδέψετε σε εποχές που είχατε αυτοπεποίθηση και μια εσωτερική λάμψη και θα νιώσετε όπως νιώθατε τότε. Αν λοιπόν αυτή τη φάση στην οποία θα βρεθείτε την διατηρήσετε και τα δύο βράδια, δεν αποκλείεται να προκαλέσετε μεγάλο ενδιαφέρον στους άλλους, όπως παλιά.

Καλό είναι να βάλετε τα οικονομικά σας σε μια σειρά, και να υπολογίσετε έσοδα και έξοδα για το υπόλοιπο του μήνα. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας όσο νωρίτερα γίνεται, ώστε να μην τρέχετε αργότερα σαν τον Βέγγο (και δεν φτάνετε κιόλας!).

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο πιο πολλά ζητούν από εσάς, τόσο πιο λίγα μπορείτε να δίνετε. Είναι αλήθεια πως η πίεση των άλλων σας μπλοκάρει και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί κι αυτές τις ημέρες, ειδικά μετά την Κυριακή το μεσημέρι. Να είστε προετοιμασμένοι. Καλό θα είναι να σκεφτείτε εκ των προτέρων τι απαντήσεις θέλετε να δώσετε σε αυτούς που σας πιέζουν, ώστε να μην τα χάσετε όταν έρθει η ώρα. Θυμηθείτε όμως ότι μερικές φορές είναι πιο εύκολο να κάνουμε αυτό που μας ζητούν (αν δεν είναι παράλογο), παρά να βρίσκουμε δικαιολογίες.

Από έναν μικρό (αλλά καθόλου τρελό) θα μάθετε την αλήθεια αυτήν την Κυριακή. Μπορεί αυτά που σας λέει να σας μοιάζουν σαχλά, όμως τα λόγια του/της κρύβουν μεγάλες αλήθειες που βρίσκονταν μπροστά σας, αλλά τις αγνοούσατε επιδεικτικά.

 

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *